Постоянен арест за мъж и жена сводници, задържани при акцията в хотел „Чамишки“ (СНИМКИ)

27 Февруари 2023 | 17:08
3 коментара
Общество
Постоянен арест за мъж и жена сводници, задържани при акцията в хотел  Чамишки  (СНИМКИ)

Районен съд – Благоевград остави в ареста 31-г. Теодора Т. от Радомир и 35-г. Асен А. от Угърчин, които бяха задържани при полицейска акция на 24 февруари в хотел „Чамишки“ и обвинени в сводничество.

Заедно с тях бе арестуван собственикът на хотела 60-годишният Красимир Чемишки, който днес бе пък обвинен, че е предоставил стаи за развратни действия. Той бе пуснат под домашен арест с оглед на чистото му съдебно минало и влошено здравословно състояние.

Разследването по случая е започнало през ноември миналата година, след жалба на проститутка за това, че спрямо нея е упражнявано физическо насилие. В хода на разследванео са разпитани пред съдия три жрици на любовта, които разказали, че спрямо тях е упражнявано физическо и психическо насилие от Асен и Теодора. Собственикът на хотела се е досещал, че предлагат сексуални услуги, но не им е правил проблеми.

Снимки от акцията на сектор Криминален към ОДМВР-Благоевград за жрици на любвта в хотел Чамишки в благоевградския кв.Грамада.

Спецакция за жрици на любвта в хотел Чамишки в Благоевград (СНИМКИ) снимка 1Спецакция за жрици на любвта в хотел Чамишки в Благоевград (СНИМКИ) снимка 2Спецакция за жрици на любвта в хотел Чамишки в Благоевград (СНИМКИ) снимка 3Спецакция за жрици на любвта в хотел Чамишки в Благоевград (СНИМКИ) снимка 4Спецакция за жрици на любвта в хотел Чамишки в Благоевград (СНИМКИ) снимка 5Спецакция за жрици на любвта в хотел Чамишки в Благоевград (СНИМКИ) снимка 6

 
 

Добавени коментари

До Blagoevgrad публикува:
27 Февруари 2023 | 18:06
Изпусна Ертанком и Омон
Blagoevgrad публикува:
27 Февруари 2023 | 17:57
A City Luxor Diva i Rio koga ,ili samo ako nqkoq kurva ako se plache shte ima akcia ha ha
А инспектор публикува:
27 Февруари 2023 | 17:56
Чамишка кога

Добавете Вашия коментар

TOP