Поредно високо признание за представителите на веригата Grand Hotel

30 Ноември 2023 | 15:14
0 коментара
Бизнес
Благоевград
Поредно високо признание за представителите на веригата Grand Hotel

Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Therme бяха отличени на 28-мото издание на годишните награди на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА).

Като първата професионална организация в сферата на туризма в България, БХРА има огромна роля в оценяването нивото на развитие на хотелиерския бизнес. Затова връчването на нейните годишни награди е сред най-значимите събития за хотелиерите, а получаването на отличие се счита за ценно признание за всеки хотел. Тази година веригата Grand Hotel може да се похвали с цели 2 свои представители след призьорите.

Grand Hotel Therme беше отличен като най-добър 5-звезден Luxury СПА хотел за 2023 г. Той е разположен в село Баня, Разложко, и работи с целогодишна All Inclusive концепция. Районът на с. Баня е изключително богат на термални извори и гостите на хотела могат да се възползват от лечебната сила на минералната вода. В средата на ноември бяха открити допълнителни 4000 м2 вътрешни и външни зони към огромния СПА център на Grand Hotel Therme, а съвсем скоро предстои да заработят и още допълнителни съоръжения. Така хотелът ще разполага с най-големия термален СПА комплекс на Балканския полуостров.

Grand Hotel Bansko получи наградата за най-добър 4-звезден планински семеен СПА хотел. Отличителни за хотела са целогодишният и при това денонощен Ultra All Inclusive и високото качество на изхранването. Наградите на БХРА са признание за високото ниво и на СПА услугите, които допълват към цялостната концепция на хотела да предлага всичко необходимо за приятна семейна почивка в планината.

Наградите от Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация идват като поредно признание за представителите на веригата Grand Hotel. През годината Grand Hotel Bansko и Grand Hotel Therme бяха сред победителите и в други национални и международни конкурси. С поредното отличие те затвърждават водещите си позиции в сферата на СПА туризма у нас, за което свидетелстват многото позитивни отзиви, които хотелите получават и от своите гости през цялата година и през всички сезони.

TOP