Поредни кадрови смени в община Благоевград

17 Ноември 2023 | 18:26
20 коментара
Общество
Благоевград
Поредни кадрови смени в община Благоевград
Изненадващо днес от поста директор на дирекция "Финанси" в община Благоевград бе освободен Борис Механджийски, за когото до вчера се говореше, че остава в екипа на новия кмет Методи Байкушев. Мехайнджийски, който изнасяше информация по линия на Ротари клуб неможа да се спаси въпреки опитите на старите ченгета да въздействат над новият кмет.

Общината напуска и заместник- кметът по икономически въпроси Мария Петрова, днес беше последния и работен ден. Преди дни оваканти поста и зам.-кметът по строителството Христо Дюлгеров, за който се знаеше, че е поставеното лице на пишманбизнесмена Ангел Ризов.

Във важния финансов отдел на общината остават да работят засега главният бюджетар Стояна Иванова и главният счетоводител Т. Николова, поставяла подписа си редом до този на бившия кмет Илко Стоянов и компетентна и отговорна за всички харчове в общината. Двете дами са от учениците на Костадин Шумантов, за когото се носят легенди за прахосничество на общински бюджет.

Дали кметът Байкушев ще продължи да работи с тях засега е неясно?

В крайна сметка почти целият управленски екип на екскмета Илко Стоянов е освободен. Не е ясно, кои ще са новите попълнения в екипа "Байкушев".  

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

Насо публикува:
25 Декември 2023 | 14:50
Борко в затвора. Колко очеизвадни престъпления трябва да направи.
Оу публикува:
02 Декември 2023 | 22:10
Боре е леке.
Красимир публикува:
29 Ноември 2023 | 16:49
А вечните пиарки ще се сменят ли?
Коректен публикува:
23 Ноември 2023 | 09:30
До Поли : Твърдите,че Силвия Домозетска е доказана професионалистка .В какво ,обаче ? Доста поостаря,кара вече 56 години и сега определено има затруднения във флирта и легловата дейност. Но може да иде да потанцува сама на Моста на влюбените ! Вече няма кой кмет да я пожелае ,тъжна работа Изгониха я преди години от БНТ Благоевград,беше в Италия и скубеше пилета в 1 фабрика немила-недрага. После дойде PR на музея,на театъра ,в Радио Благоевград,после при Илко Стоянов.И все пърхаше и щастливо се усмихваше. Не си мръдна пръста,когато Илко неправомерно уволняваше подопечните й ! Е,сега вече приключи. Adio,Silvia !
До Байкушев публикува:
18 Ноември 2023 | 19:20
Кмете, приложи механизма за ротация на служителите в рамките на една администрация. Ротацията на длъжностите намалява възможността за корупционни действия и повишава прозрачността на администрацията, като по-този начин печели доверието на гражданите. Посредством ротация администрацията може да намали числеността си – при използваното при процеса взаимно обучение (cross-training) човешкият ресурс може да бъде използван по-ефективно.
до Поли публикува:
18 Ноември 2023 | 17:24
Каква специалистка е Халилова доведе си родата от Рила и Бобошево в общината. Даде общински жилища на половината ромска махала за да гласуват за Илко Стоянов и мъжа и кандидат за общински съветник. Заплашваше уволняваше заради тези избори за да може да остане да си продължат проектите с нейните подчинени експерти в социалното. Там е само далавера по 4-5 хиляди заплата на месец нека провери ведомостта Байкушев и тогава казвай Поли кой колко е специалист. Ами гражданските договори и трудови а не са се меркали хората в общината или услугите. Да си ходи на Рила Халилова.
Поли публикува:
18 Ноември 2023 | 16:05
Все пак трябва да останат специалисти от настоящия състав на Общината, трябва да има приемственост.Винаги е било така, Домозетска и Халилова са доказани професионалисти, и не само те. Трудно се работи в Общината , няма да е лесно на Байкушев, не подхождайте политически, трябва да се ценят опитните и доказани професионалисти.
Владимир публикува:
18 Ноември 2023 | 12:17
Информацията е поднесена погрешно! Цитираните лица сами пожелаха да напуснат. Въпреки предоставената им възможност да останат на постовете си.
Данъкоплатец публикува:
18 Ноември 2023 | 11:38
Искам да се направи проверка на всички общински дружества и дейности, както и анализ на всяко работно място.
Георги публикува:
18 Ноември 2023 | 11:01
До Василка Величкова Г-жа няма незаменими хора , а пък на тази госпожа Стояна да се направи проверка ама обстойна , за кражбите от делегираните бюджети , колко пари е получавала от училищата тя свекърва и , макар и на 80 години .по граждански договори ! Справка одиторите и НАП !
Василка Величкова публикува:
18 Ноември 2023 | 09:40
Стояна Иванова е изключителен професионалист и много отговорен финансист. Без нея ще настъпи хаос в делегираните бюджети на училищата. За 25 години като директор на училище още не съм срещнала по-компетентен финансист в Община Благоевград.
ДСП публикува:
18 Ноември 2023 | 08:45
Ами Халилова защо я бавите още? С Райчо се изспонасраха да обясняват как Илко ще спечели, то бяха постове, то беше клипчета, то беше привикване на хора в кабинета, то що пара се раздаде, а как го наричаше Байкушев-с какви имена само. Махай ги тези червеи!
Ицо публикува:
18 Ноември 2023 | 08:36
Общината е раздута двойно това са поне 400 служители и обшински дружества на местна издръжка и как ще излязат накрая сметките
Сашо публикува:
18 Ноември 2023 | 03:53
Най добре, С.Иванова и Т.Николова - ВЪНКА УЧАСТВАТ В КРАЖБАТА НА МИЛИОНИ.ИЗПИПАНИ МУШЕННИЧКИ. И ВЪЛКЪТ СИТ И АГНЕТО ЦЯЛО.
Мариана публикува:
17 Ноември 2023 | 23:01
Лъжливото Силве сега като Тръчи лъжи ще лъже как я искат в Италия най-малкото за посланик там! Такова лъжливо и блудкаво нагаждаче не се среща всеки ден!
Марин публикува:
17 Ноември 2023 | 22:59
Ред е и на Силвето Домозетска габаната, ,дето пееше Осанна на Илко Търчи лъжи! Изтрепа се да пуска постове за него, да го хвали и превъзнася! Дай й да дрънка речи на откриване и закриване на разни фестивалчета и излижбици, да се прави на мнооого културна и знаеща! Байкуш, ако си кмет на место, изрини целия културен отдел, за нищо не стават освен да се подмазват на Илко!
Мартин публикува:
17 Ноември 2023 | 19:29
Боби е много съвестно момче
Община публикува:
17 Ноември 2023 | 19:14
Ред е на Симона Митова и Мария Грозданова.Браво, кмете!
milen публикува:
17 Ноември 2023 | 18:58
taq kolko e dolna vmesto da popalnat dupkite v grada tq si asfaltira na bodrost do vilata patq; dolna jenichka i mnogo palava taka kazvashe v frem ilko e sa da si sedi doma dve godini slava sa na biuroto po truda
ОСМАН публикува:
17 Ноември 2023 | 18:54
ЕДНО ВРЕМЕ ХОДИХ НА ПРОТЕСТИТЕ ЗА БОРЕ МЕХАНДЖИЙСКИ ПРЕД СЪСА ПРЕД ПОЛИЦИЯТА А ДНЕС ОСЪЗНАВАМ ЧЕ СЪМ СГРЕШИЛ. ТОЗИ НЕЗАСЛУЖАВА ГРАМ ПОДКРЕПА. ТОЗИ Е НА ИЛКО ДВОЙНИК. ПРЕВЕЖДАШЕ ПАРИТЕ САМО НА АЧО ОТ СИНЕМАКС. Е БОРЕ СА НАКЪДЕ С КОИ ОЧИ БОРЕ ЩЕ ПОГЛЕДНЕШ НАРОДО И ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ БОРЕ ЧЕ БЕШЕ В ЗАТВОРА В БОБОВ ДОЛ ЗАРАДИ УБИЙСТВОТО НА АНИ ЧОРАТА. БОРЕ В БАНКАТА ДЕТО БЕШЕ ШЕФ БОРЕ Е ХВАНАТА ДА КРАДЕ ТОК БОРЕЕЕЕЕЕЕЕЕ. МЕН МЕ Е СРАМ БОРЕ ЧЕ ИДВАХ НА ПРОТЕСТИТЕ В ТВОЯ ПОДКРЕПА С ДРУГИТЕ БОКЛУЦИ КАЛИНКИ МАЛИНКИ КАПИНКИ ДА ВИ ЕВА МАЙКАТА И НА МРЪШИТЕ ДОЛНИ. ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА БАЙКУШЕВ ТАКИВА КАТО БОРЕ НЕМАТ МЕСТО В ОБЩИНАТА. НА КАФЯВИЯ ЛИЗГАРИТЕ.

Добавете Вашия коментар

TOP