ПОПИЛЯХА ГЕРЧЕВ С КОМЕНТАРИ В САЙТОВЕ СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ Е НОМИНИРАН ЗА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА РАЗЛОГ

31 Юли 2023 | 00:43
34 коментара
Общество
България
ПОПИЛЯХА ГЕРЧЕВ С КОМЕНТАРИ В САЙТОВЕ СЛЕД КАТО СТАНА ЯСНО, ЧЕ Е НОМИНИРАН ЗА КАНДИДАТ ЗА КМЕТ НА РАЗЛОГ
Грозни истини лъснаха за бившия кмет на Разлог – Красимир Герчев в коментари под статията на Pirinsko.com “ГЕРБ-Разлог разединени:

Красимир Герчев срещу Венцислав Гърменов”. След като общинската структура на ПП ГЕРБ в община Разлог номинира за кмет на града в предстоящите избори през есента двама кандидати - настоящият временно изпълняващ длъжността кмет Венцислав Гърменов и бившият градоначалник Красимир Герчев, хора в Интернет избухнаха с коментари за Герчев:

Хората не са забравили, че Герчев изтърпява наказание, наложено му от КПКОНПИ за конфликт на интереси и написаха: „Ей хора от Разложка община, мислете добре с главите си, може ли извезани крадци, осъдени от Българския Съд да ни ги пробутват отново и отново за властници в общината, да ни крадат постоянно и ние пак да гласуваме за тях.“

Друг читател допълва: „Тоя Герчев не се ли накраде вече, бе ?! Цяла България, не само общината те разбра що за келешно леке си и ти срам нямаш и пак дерзаеш кокъла да лапаш. Земи бегай и се скрий вече, че направо си жалка смешка! Повръща ми се от тебе, до толкова да си гнусен и противен.“

Трети се обърнаха към институциите в страната: „Я да вземат малко да проверят едни къщи между Баня и Банско …5-6 броя наредени до пътя. Имат си водица минерална имат си съдружник Герчев… има си и незаконна канализация до пате… ехе сичко си имааа, Славчо кажи си…..“

Дори в темата се намеси и вярата на бившия кмет на Разлог: „Краси, качваш си в профила снимка от църквата, ама нали всички знаем че и ти, и жена ти, и сина ти сте ПРОТЕСТАНТИ и сте членове на църквата в Банско. БОГОХУЛНИК … не те ли е срам, това е психично болен човек. Няма страх от бога, какво да очакваме….“

Коментарите не подминаха и д-р Мария Копанарова, която издигна номинацията на Герчев за кмет: „Копанаровааааа, и на мен да ми ремонтира къщата за 100 000 лв. дограми, изолации и какво ли още не. Велик е Герчев, велик е Герчев… давай Марооо, напред!“

Добавени коментари

до Герчев публикува:
01 Август 2023 | 08:47
Герчев къде си тръгнал, та тойте селски кметове на които им купуваше изборите се обърнаха стещу теб? Всеки знае как им купувахте изборите и после ги използвахте за да крадете с тях, а и те си направиха свой бизнеси в противоречие със законите и то с Вашето бездействие спрямо тях. Обществена тайна е с какво се занимават през работно време, заведения, фрезьорски салони цехове за пелети, използване на работниците за частни работи и т. н. Вие бяхте начело на всичко корупционно в тази община, време да се откажете от амбициите си!
Тета Мара публикува:
01 Август 2023 | 07:16
Да го фанат като митничар и кмет да крадеш значи Герчев си е тъп
Срам публикува:
31 Юли 2023 | 23:45
Толкова некьдьрници в Герб са се събрали че не намирам думи как да ги нарека. Сасьпаха партията наредиха се като цървули. Хората го гледат само централата на герб не иска да разбере че тези хора от алчност предадоха и нея. Само ще кажа че свинските черва в листата ще ви изненада . ТОНЧЕВ.ГЮРОВ.ТАТАРСКИ ГЕРЧЕВ.ГЬРМЕНОВ.И другите...... подлога до подлога. Сасипахте града сасипахте и ГЕРБ. няма да се учудя ако хората се осъзнаят какво им готвите и да ви изхвърлят от политиката с камъни. Толкова алчност и безочие на едно място рядко се среща. СРАМ И ПОЗОР.
4152 публикува:
31 Юли 2023 | 22:49
АЙДЕ Д-Р ТОНЧЕВ ЗА КМЕТ ОТ ПЪТВИ ТУР
Разлог публикува:
31 Юли 2023 | 22:22
За пореден път Герчев показва, че не го интересува нищо друго освен отново да стане кмет. Но цената ще я платят хората около него, защото той няма да спечели.
До Герчев публикува:
31 Юли 2023 | 22:19
Герчев имаш още време да се спреш. Спри синъ ти и жена ти и спри разпада на ГЕРБ Разлог, защото ти ще си основния виновник за загубата на изборите. Прояви разум!!!
Разлог публикува:
31 Юли 2023 | 21:51
Само ще кажа не Иван Гюров е отстранен за кражби,а Красимир Герчев! Иван Гюров не е кандидат за кмет! Красимир Герчев иска да е Кмет! Него гледайте! Той е карадецът! Неговите лакей. Славчо Фарфаров и Захари Беличенов са глашатайте на Крадеца Герчев по града. Герчев е човекът желаещ да докопа властта,защо ли? За Кражби!!! Нали д-р Копанарова,затова ли го предложи!
Иван публикува:
31 Юли 2023 | 21:46
Отстранен за конфликт на интереси!!! Демек за кражби!!! Герчев е аут!!!
Попадийн публикува:
31 Юли 2023 | 20:56
Не брьзай Волеее/троле/ нивата е дьга :)
Попадийн публикува:
31 Юли 2023 | 20:52
Абе Попадийн .....Джуров не е член на ГЕРБ ама е в листата на Герб за общински съветник. ТАПАК . ДЖУРОВ ТРОЛ. Ще се наиграе ще стигне и до БОЙКО. Много е рано да коментирате и да плюете срещу Герчев. Страх тресе кочината.....
Попадийн до Попадийн публикува:
31 Юли 2023 | 20:21
Абе стига с този Гюров,та той не е член на ГЕРБ и само него пишете,защото Герчев знае от кого да го е страх.Гюров си има бизнеси а Герчев все гледа да е на държавната или общинската софра та да краде.Гюров от къде да крадне при такъв началник като Герчев толкова години.Гюров от къде да крадне-от цеха за спиртни напитки или от къщата за гости?За Гърменов да не говоримІАма Гюров е доказан меникжър,а Герчев-на два пъти уволняван като КОРУМПИРАН!Айде мирясайте да пишете.Знам,че ви е мъчно като близки на Герчев,но уви-край на лапаницата!
Попадийн публикува:
31 Юли 2023 | 18:36
Абе хора,вие толкова къса памет ли имате?Герчев го изгониха от митницата за корупция,Герчев го снеха като кмет за корупция.Какво още няма този тип в биографията си като апаш и корумпирано копеле.Абе тарикат ГЕРЧЕВ-ЗАЩО НЕ ВЗЕМЕШ ДА СИ НАПРАВИШ ЕДНА ФИРМА,ЧЕ ДА КРАДЕШ ОТ САМИЯ СЕБЕ СИ.Разбрахме,че си протестант,ама сега да повярваме ли,че си и клептоман.Скоро,много скоро ще се разбере как ходиш до Белица и се молиш на друговерци да те подкрепят.Ти не си един от нас,не влизаш с нас в една черква,не изповядваш една вяра и изпълняваш само нарежданията на жена ти.Дадоха ти възможност,взе си повече от това което искаше в началото и сега хайде чао.И спри да мътиш водата,защото втория път те оправиха в КПКОНПИ,ама на третия ще лапаш живи жаби.А тези около него,спрете да му вярвате,защото той никога ,ама НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ ПОВЕЧЕ НИЩО В ТОЗИ ГРАД!
Росен публикува:
31 Юли 2023 | 15:48
А па я таковам на Джуровия жена му
Тончев публикува:
31 Юли 2023 | 15:04
Джуров не такова само Герчев той изтакова и цялото ГЕРБ. Разцепи цялото герб да си ги такова един по един.
Разлога публикува:
31 Юли 2023 | 14:53
След като Герчев е толкова тъп да го отстранят от кметския пост,да си събира багажа и повече да не се мярка… как ще оправлява община… айде да си гледа плиткоумния син.. и жената
Разложенин публикува:
31 Юли 2023 | 14:52
Ване не се чуди фного..... оти и я се чуда кее Джуровия извади тия пари да узкупи сичко с една заплата. МАЛОУМНИК. НЕ фсички сме идиоти в тоя град. Ама и тава че дойде. Оне горе гледа.
Иван публикува:
31 Юли 2023 | 14:36
Тука имам един сериозен въпрос Гюров да е отстранен от КПКОМПИ за корупция…. Не се е чуло… но умния и кадърен Герчев е отстранен та се чуда де
Иван публикува:
31 Юли 2023 | 13:57
Просто Герчев е толкова малоумен че нема равен. Да си дава пари сами на себе си… колко да е тъп…. Явно мнного
Герчев публикува:
31 Юли 2023 | 13:55
Вие джуровиа не го мислете той е лесен.. ако иска че такова Герчев по всяко време
Златка публикува:
31 Юли 2023 | 13:42
Хахаа...Джуровия му се треса гащите,че дойде ле си Герчев,той е с шут в газо!
Патриот публикува:
31 Юли 2023 | 13:05
Атаката започна..... Страх тресе Джуровия. Хора помислете че нямате много време . Ако изберем Гьрменов избираме Джуров . Това е най лошият вариант за Разлог. ТОВА подло и долно капеле Джуров нагласи така нещата че да са двама кандидати за да отхвърли комисията Герчев за да продължим да граби .
И. Александров публикува:
31 Юли 2023 | 12:35
Ех, тая власт... трудно се дава кокала
Тупев публикува:
31 Юли 2023 | 12:32
Как върви след некой мандат кмет на Разлог от ДПС
Близък публикува:
31 Юли 2023 | 12:17
Давай , Краси само напред и нагоре , мачкай ги тея мишки!!! Щом пускат такива статии значи са натикани в ъгъла от страх. С теб сме !!!
Петър публикува:
31 Юли 2023 | 12:11
Да си тръгват и Герчеви и Копанарова. Егоисти,знаем какво направиха за себе си!!! Тръгнете си поне с достойнство,ако въобще го имате!!!! СТИГА!!!!
МАРИЯ СТОЯНОВА публикува:
31 Юли 2023 | 11:07
ИСКАМЕ НОВИ ХОРА ,СТИГА ВЕЧЕ СЪС СТАРИТЕ,КМЕТИЦА Е ЖЕНАТА НА ГЕРЧЕВ И КМЕТИЦИ НЕЙНИТЕ ПРИЯТЕЛКИ,ПРОСТО СТИГА ВЕЧЕ
МАРИЯ СТОЯНОВА публикува:
31 Юли 2023 | 11:04
Разлог публикува:
31 Юли 2023 | 09:22
Стига вече едно и също. Стига ненужни писаници. Стига мръсотия ! Краси и Копанарова приключиха политическият си път! Кажете го ясно и двамата и Разлог да върви напред!!! Направете листа с по-млади хора,дайте нови лица в нея. Нека да имат шанс да се учат и след 4 години да са те лицата на Разлог!
я публикува:
31 Юли 2023 | 09:14
герчев,номинация за доказан крадец !
Разложенин публикува:
31 Юли 2023 | 08:13
Мара Копанарова … заборих я неа. И за доктор не станува,добре че отиде в общината та да си оправи кащата… цял живот изпосница. Гърменов и двамат аут от всякъде ако искаш подкрепа ВЪН КОПАНАРОВИЦА И ГЕРЧЕВИТЕ ПЕДЕ…аси
Разложенин публикува:
31 Юли 2023 | 08:01
Най-големия маж в Герчев Ото семейство е Ирина единия епахти страхливецо,-демек бащата па друджия е ПЕДЕ….ас и то голем.
Иван публикува:
31 Юли 2023 | 07:54
Крайно време е да се скрие тоя егоист тотален… все излиза и за светец се представя. Обаче от ученик го помнил какъв тотален егоист … негова е вярата…” само аз съм си важен”
МИТО публикува:
31 Юли 2023 | 07:49
НОВАКОВ НЕ ГО ЛАНСИРАЙ ГЕРЧЕВ БЕ ЧОВЕК НЕМАШ ГРАМ УСЕТ ТА ТОЙ Е ОТСРАНЕН ОТ КПКОНПИ ЧЕ ВЗИМАШЕ ПАРИ ОТ ПРОЕКТ КАТО РЪКОВОДИТЕЛ И ТИ СЕГА ГО ПОДНАСЯШ Е АКО ИСКАТ ГЕРБ ДА НЕМА КМЕТ ДА ИЗДИГНАТ ГЕРЧЕВ. НЯМА ШАНС ДА СЕ СПРАВИ С БОЙНАТА ЗАДАЧА НА ГЕРБ. КМЕТА Е ТАТАРСКИ БАЙ ЛЮБЕН.
Венци публикува:
31 Юли 2023 | 06:55
Тази статия е “изключително обективна” и отговаря на “истината”. Който я е писал статията е проявил избирателна пропускливост Но в крайна сметка народа е казал “ Който плаща, той поръчва музиката “

Добавете Вашия коментар

TOP