Полуразложен труп бе открит в двора на русенско училище

28 Септември 2015 | 06:40
0 коментара
Криминално
Полуразложен труп бе открит в двора на русенско училище

Полуразложен труп бе открит в двора на русенско училище. Тялото е на мъж, с неустановена самоличност, предаде кореспондентът на БГНЕС от дунавския град.

Повече от два часа районът бе отцепен от полицията, за да могат криминалистите да обработят мястото. Трупът е открит в двора на ПГ по строителство, в трапа, който предназначен за скокове по физическо възпитание. Той обаче не се използва отдавна, споделиха ученици. Тялото е било открито от случаен минувач, който е разхождал кучето си. Той е видял да се подава ръка изпод увехналите клони и е подал сигнал в полицията.

Според данните от първоначалния оглед човекът е мъртъв от 5-6 дни, а тялото му е било затрупано отгоре с клони. Те са били рязани преди празниците и са били нахвърляни наблизо. Предполага се, че починалият е клошар, но кой и защо го е покрил клони, ще се изяснява от разследването. В двора на гимназията може да се влезе от няколко места, тъй като оградата липсва. Живущите наоколо споделиха, че там често се събират клошари. Колкото до миризмата от разлагащия се труп, не са я усетили, тъй като мястото се намира в непосредствена близост до контейнерите.

Причините за смъртта ще бъдат изяснени при аутопсията, на пръв поглед няма данни за насилствена смърт. /БГНЕС

Добавете Вашия коментар

TOP