Политическо сдружение-Петрич: Отрочето на агент на ДС Запро Иванов Динев-Георги Динев, вън от ОбС

12 Октомври 2016 | 19:59
5 коментара
Общество
Политическо сдружение-Петрич: Отрочето на агент на ДС Запро Иванов Динев-Георги Динев, вън от ОбС

Политическо сдружение-Петрич: Отрочето на агент на ДС Запро Иванов Динев-Георги Динев, вън от ОбС. Стипендиантът на Окръжния комитет на БКП-Петрич Димитър Танев смени боята, крачи смело, като депутат от ГЕРБ, съобщава във вчерашния брой вестник "Вяра". 

"Искаме да знаем до кога ще търпим да ни управляват отрочетата на бивши агенти на Държавна сигурност, като ОбС шефа Георги Динев?

Разбираме, че маса народ е доносничила устно и писмено на отговорници и отрядници... и дори по-зле, натопят ли те в ДС, оттам естествено ще те разследват. Наклепе ли те някой, ще ти се стъжни животът.

Това ли са правили агентите, сътрудниците, помагачите на ДС?

Най-добре Георги Динев веднага да си подаде оставката. Ченге дo ченге, агент до агент, неизтребими са, от 100 кладенеца вода ще ти донесат и всичко наоколо ще оплюят, само и само да докажат, че не те са сгрешили, че те са в бяло, това написаха на редакционните имейли петричани, повечето от които се бяха подписали под имейли, като членове на "Политическо сдружение-Петрич". Те съобщиха, че готвят подписка с искане за оставката от поста председател на председателя на Общинския съвет в града Георги Динев. Както е известно, Комисията по досиетата разкри имената на 34-ма сътрудници на Държавна сигурност в община Петрич от общо 436 проверени лица.

Любопитното в случая е, че нито един от разкритите сътрудници на ДС в община Петрич не заема ръководни постове в момента. По думите на местните хора обаче това не пречи на родствениците им да участват във властта, какъвто е случаят с Георги Динев.Наскоро лъсна фактът, че баща му Запро Иванов Динев е бивш агент на Държавна сигурност. Той е работил като щатен служител в структурата на ДС: ГКПП-Кулата-ДС; СОУ на МВР-ДС.

Димитър Танев, ГЕРБ: Вотът на недоверие към кабинета „Борисов 2“ е обречен на неуспех

Другият силен играч с червено минало е депутатът от ГЕРБ Димитър Танев. Той е бивш стипендиант на Окръжния комитет на БКП в град. Вчера нито един от горепосочените не вдигна телефона си, за да коментира пред "Вяра" темата. Въпреки многократните ни позвънявания до тях те не отговориха на повикванията ни, нито пък върнаха обратни обаждания.

Петрич е 11-ата община, която е проверена за принадлежност към Държавна сигурност. Проверките в другите 10 общини в Югозападна България показват, че на второ място по брой агенти на ДС е Сатовча с 21 агенти от 190 проверени лица; а трета по ред е община Гоце Делчев-19 агенти от 255 проверени лица. Следват: Разлог с 13 агенти от 205 проверени, Хаджидимово с 9 агенти от 157 проверени, Банско със 7 агенти от 175 проверени, Белица със 7 агенти от 158 проверени, Якоруда с 6-има агенти от 177 проверени, Струмяни с 5-има агенти от 153-ма проверени и Кресна с 2-ма агенти от 125 проверени лица.

Добавени коментари

КИТКА публикува:
14 Октомври 2016 | 14:11
ПЕТРИЧКАТА ОБЩИНА Е ЦИРКОВА АРЕНА. А БРЪЧКОВ Е КУКЛА НА КОНЦИ.ПЪЛНО Е С КРЕТЕНИ КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ВАЖНИ ЗАЩОТО ОТ ВЧЕРАШНИ МУХЛЬВЦИ ,КОЗМЕТИЧКИ, ФРИЗЬОРКИ И ПРОСТИТУТКИ СЕГА СА ГЛ.АРХИТЕКТИ ,СЕКРЕТАРКИ ,ДИРЕКТОРКИ
BOJURA публикува:
12 Октомври 2016 | 21:30
ne lapai mufti ! ROZKATA E PICH EBE i si plachta ima pari !
trendafil публикува:
12 Октомври 2016 | 21:25
VIDOV DEN SKORO CHTE POCHUKA NA VRATATA I NA TRENDAFILCHOVCITE ! TO BOLNICIII ! TO VEIIIKAAAATAAA ! TO UCHILICHTNI STOLOVEEEEE ! TO 100 000 LEVA NA MESEC IMA I DJURNALISTI TO IMA I ZA IZBORI ! AMA KE VIDIM !
Елена публикува:
12 Октомври 2016 | 21:23
шшшшшшшшшшшшт тихооооооооооо че дс работи
БОР публикува:
12 Октомври 2016 | 21:15
Ако дедоми е спал с баба ти ,аз ли сам е...а !

Добавете Вашия коментар

TOP