Политическа метла в Пиринско: Отстраниха от престижен пост лидерът на Продължаваме Промяната Марио Граченов

09 Май 2024 | 15:37
3 коментара
Общество
Благоевград
Политическа метла в Пиринско: Отстраниха от престижен пост лидерът на Продължаваме Промяната Марио Граченов
Политическата метла в Пиринско продължава с пълна сила. Служебното правителство не си поплюва, а затова говори и поредната рокада от днес.

Ден, след като от поста на губернатор бе отстранена Мария Димова, днес Благоевград осъмна с поредно уволнение от ръководен пост.

Става въпрос за областния лидер на Продължаваме промяната в Пиринско, Марио Граченов, който късно снощи е отстранен от председателския пост  в Управителния съвет на ЮЗДП със заповед на служебния земеделски министър Георги Тахов.

Мястото му на ръководител на борда на директорите в предприятието ще заеме санданчанинът Иван Чолаков.

Граченов, който е от Банско, зае този пост след проведен конкур на 22 декември миналата година. Той е възпитаник на Американския университет в Благоевград.

В Благоевград усилено се коментира, че голяма част от активистите на Продължаваме Промяната отдавна вече са изгубили уважение и респект сред хората и е въпрос на време един по един да бъдат отстранени от престижните постове, на които бяха назначени докато съпартийците им бяха на власт.

Както вече информирахме, вчера служебното правителство прие решение, с което освободи Мария Димова от поста на областен уравител.

За губернатор на област Благоевград бе назначен Георги Запрев Динев, роден на 29.07.1975 г в гр. Петрич. Той е Магистър - предприемачество и мениджмънт от Технически Университет - Габрово. Професионална квалификация - Инженер - икономист.

Председател на общински съвет Петрич от 2015 до 2017 г. Народен представител в 44-то, 45-то и 46-то Народно събрание. Женен, с две деца. 

Добавени коментари

Мария публикува:
09 Май 2024 | 23:55
Марио ми сега накъде?
РОСЕН публикува:
09 Май 2024 | 22:01
СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО НА ГЕРБ МАХНА МАРИО И МАРИЯ И НЕ САМО ТЕХ МАХНА И БОЖИДАР ОТ ДИРЕКЦИЯ ЗЕМЕДЕЛИ И ТОЗИ НА РЗИ Е ТАКОВА ГЕРБ КОМАНДВА ПАРАДА А МАРИО Е КАТО ИЛКО СТОЯНОВИЧ ПОЛИТИЧЕСКИ ТРУП
бай Иван публикува:
09 Май 2024 | 16:46
Политическа палтия Гейб се лазвихуи

Добавете Вашия коментар

TOP