Полицията задържа пияна лекарка след ПТП пред детско отделение в Сандански!

13 Декември 2022 | 07:47
3 коментара
Криминално
Полицията задържа пияна лекарка след ПТП пред детско отделение в Сандански!

Известна лекарка в Сандански бе задържана от полицаите вчера пияна в двора на болница "Св. Врач ". Докторката направила ПТП в двора на здравното заведение около обяд и заради произшествието е извикана полиция. Шофирала личния си автомобил "Опел", пише struma.com.

Когато пристигнали полицаите да направят оглед на местопроизшествието им направило впечатление, че лекарката е леко неадекватна, едва се държала на краката си и се наложило един от полицаите да я подкрепя, докато колегите му правили оглед. Тествали я  и  уредът отчел 2. 22 промила алкохол.

Не става ясно дали лекарката си е тръгвала от работа или е идвала, но е била облечена с "работното"  си облекло, лекарска престилка. Докторката работи в кардиология, но иначе е специалист детски болести. 
  1. Ето и официалното прессъобщение на ОДМВР-Благоевград:
  2.  
  3. Бързо производство за извършено престъпление по чл.343Б, ал.1 от НК е образувано, след като в обедните часове на 12.12.2022 г. в района на МБАЛ-Сандански е извършена проверка на лек автомобил „Опел Астра“. С техническо средство е установено, че 67-годишната водачка на автомобила от гр. Сандански шофира с наличие на 2,22 промила алкохол в издишания въздух.

Добавени коментари

6867 публикува:
13 Декември 2022 | 15:58
То в тази Болница ,по трудно да намериш трезвен . Къде е новината само не разбрах . Всички знаем ,че какъвто царя ,такова и племето
Факт публикува:
13 Декември 2022 | 10:04
Щом е в двора на болницата, значи всичко е под контрол. И да бутне някого, веднага ще му окажат първа помощ.
Лили публикува:
13 Декември 2022 | 09:02
Брано бе, пияни досторки правят ПТП! Дъно!

Добавете Вашия коментар

TOP