Полицията задържа 24-годишен мъж заради ПТП със смъртен случай на пътя Кюстендил-Дупница

09 Май 2024 | 19:59
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Полицията задържа 24-годишен мъж заради ПТП със смъртен случай на пътя Кюстендил-Дупница

Полицията задържа 24 -годишен мъж във връзка с пътното произшествие тази сутрин на пътя Кюстендил - Дупница, съобщиха от полицията в Кюстендил. Водачът на лек автомобил "БМВ" е задържан с полицейска заповед за причиняване на произшествие, при което е загинал мъж с установена самоличност. 

Тази сутрин в полицията е постъпил сигнал за труп, намиращ се на пътя Кюстендил-Дупница. Полицейските екипи са открили в близост до отклонението за околовръстния път на Кюстендил, в лентата за движение в посока Кюстендил, трудноразпознаваем труп на мъж.

Трупът е закаран за аутопсия в кюстендилската болница.

Започнато е досъдебно производство за изясняване на факти и обстоятелства, свързани с произшествието. Работата продължава под надзора на  Прокуратурата.

От пресцентъра на ОДМВР-Кюстендил съобщават за кражба на земеделски инвентар  от частен имот в с.  Граница е извършена за времето от 3 до 8 май, по данни на заявителя. Проникването е осъществено чрез разрушаване на ограда на имота. Досъдебно производство е образувано по случая в РУ Кюстендил, уведомен е дежурен прокурор.

Снощи в РУ Дупница е подаден сигнал за убито куче в с. Блатино. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор.

Пожар в комин е гасен вчера от екип на РСПБЗН - Кюстендил, щети не са допуснати, отстранено е паднало в реката в Дупница дърво, смок е хванат в стая на къща в с. Лозно от екип на РСПБЗН, влечугото е пуснато на безопасно място в прирдата.

Добавете Вашия коментар

TOP