Полицията в Кюстендил задържа дилър на хероин

02 Април 2024 | 09:57
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Полицията в Кюстендил задържа дилър на хероин

Вчера при извършване на проверка на 46-годишен мъж в Кюстендил криминалисти са открили и иззели от него 2 опаковки с хероин. Видът на наркотика е установен с полеви наркотест. Бързо полицейско производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

Вчера в РУ Кюстендил е постъпил сигнал за повреден л.а. „Пежо“ – счупено панорамно стъкло, повредени капаци, автомобилът е бил паркиран в с. Таваличево. Дежурна полицейска група е извършила оглед на място, досъдебно производство е образувано по случая, уведомена е прокуратурата.

8 пожара са гасили вчера екипи на РСПБЗН в областта. 2 от тях са нанесли материални загуби. 7 от пожарите са причинени поради небрежност и са засегнали значими площи. Пожарът в с. Смоличано се е развил върху площ от 250 дка, изгоряла е паянтова постройка в местността „Тръстеника“. Спасени са 7 сгради и 100 дка смесена гора.

Пожарът в къща в Дупница е унищожил 70 кв. м покривна конструкция, мебели, домакинско имущество. Потушен е от 2 екипа на РСПБЗН – Дупница, спасена е останалата част от къщата. Няма пострадали гора. Причините за възникването му се изясняват от РУ Дупница – извършен е оглед на място от дежурна полицейска група, образувано е досъдебно производство, уведомен е дежурен прокурор. 

Добавете Вашия коментар

TOP