Полицията в Благоевград празнува

02 Юли 2021 | 13:39
0 коментара
Хайлайф

С водосвет, отслужен от Негово високопреосвещенство Неврокопския митрополит Серафим бе отбелязан професионалния празник на МВР – 5 юли в ОДМВР-Благоевград.

От старши комисар Георги Кандев – директор на ОДМВР-Благоевград и гости на тържеството бяха поднесени цветя на паметната плоча в двора на дирекцията, а на тържествено събрание по случай празника поздравителни адреси бяха получени от проф. д-р Борислав Юруков – ректор на ЮЗУ „Неофит Рилски“ Благоевград, полковник Митко Балтов – командир на Военно формирование Благоевград, г-жа Катя Бельова – председател на Окръжен съд Благоевград и всички областни дирекции на МВР.

В присъствието на г-н Николай Шушков – областен управител на област Благоевград, г-н Ясен Попвасилев от кметство Благоевград, инж. Георги Пармаков директор на РДПБЗН-Благоевград, полковник Митко Балтов – командир на Военно формирование Благоевград, представители на Районна прокуратура Благоевград и други гости, за постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи Бойко Рашков с отличие „ПИСМЕНА ПОХВАЛА“ бяха наградени старши инспектор Евгени Куртишев – в сектор „ПКП“ и старши инспектор Иван Гераков– в сектор „ПКП“ при ОДМВР-Благоевград.

За образцово изпълнение на служебните задължения с отличие „ГРАМОТА“ бяха наградени Станислав Николов –ВПД н-к на сектор „КАПОЧР“, старши експерт Даниела Василева и старши експерт Павел Киров в същия сектор към отдел „Административен“ при ОДМВР-Благоевград.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на главен комисар Стоян Темелакиев – За главен секретар на МВР с отличие «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени четирима служители на ОДМВР-Благоевград.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на старши комисар Георги Кандев – ВПД директор на ОДМВР-Благоевград с отличие «ПИСМЕНА ПОХВАЛА» бяха наградени тридесет и девет служители на ОДМВР-Благоевград.

От името на ръководството на МВР и лично от свое име директорът на ОДМВР-Благоевград – старши комисар Георги Кандев поздрави служителите по случай празника. Той изрази своето уважение към всеотдайността и професионализма на служителите, които срещат предизвикателствата на днешното динамично време и се грижат за опазване на обществения ред, за съхраняването на правата и свободите на гражданите, както и опазване на техния живот и имущество. „Благодаря ви за вашето старание, за вашата отговорност и за вашия труд. Убеден съм и вярвам, че с взаимни усилия, колегиална подкрепа, със сплотеност и висок морал ще подходим към изпълнението на всички предстоящи задачи.“ – каза старши комисар Кандев и пожела на служителите и техните семейства крепко здраве, професионални успехи и благоденствие.

Добавете Вашия коментар

TOP