Полицията разследва нелеп инцидент или убийство на жена в благоевградското село Марулево

25 Ноември 2018 | 18:25
1 коментара
Криминално

Полицията разследва нелеп инцидент или убийство на жена в благоевградското село Марулево миналата нощ

Според източник на Pirinsko.com, тази нощ около 1:00 часа е подаден сигнал за жена в безпомощно състояние. Пристигналите на място полицаи намират мъртва жена в легло с локва кръв. На място били две семейства, които празнували. 

По непотвърдена информация само час преди да пристигнат полицаите, екип на Център за Спешена медицинска помощ е посетил адреса, обслужили раната на жената на главата и си тръгнали.

При полицейския оглед служителите на реда открили капки кръв и в другите стаи, освен в тази където е намерена жената, която издъхнала може би от загуба на кръв. Вероятно празнуващите били почерпени солидно, за да не вземат адекватно решени по проблема с пострадалата жена, за която те твърдят, че си е ударила главата в леглото където е намерена.

Полицията разследва нелеп инцидент или убийство. Уведомена е Районна прокуратура Благоевград.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ!

Добавени коментари

chitatel публикува:
26 Ноември 2018 | 12:14
mnogo grozno se gavrite sys skrybta na horata. proverete si informaciqta ot taka narecheniqt vi iztochnik i ne pishete svobodni sychineniq razsyjdeniq ot seriite na ot mestoprestyplenieto... nali se mislite za "seriozna" mediq... pishete kachestveni statii a ne takiva, koito vi podronvat avtoriteta i PAK PROVERQVAITE SI INFORMACIQTA PREDI DA PISHETE!

Добавете Вашия коментар

TOP