Полицията погна кандидат-съветничка в Благоевград

21 Февруари 2024 | 16:52
1 коментара
Криминално
Благоевград
Полицията погна кандидат-съветничка в Благоевград

Криминалисти търсят данни от Общинската избирателна комисия в Благоевград за заличена от листа участничка в изборите за местна власт.

Постъпило е искане за предоставяне на информация от Областната дирекция на МВР. Казусът е свързан с кандидат-съветничката от "Гергьовден" Никол Качева, казаха от ОИК. Членовете на комисията са дали съгласие да "отключат" всичко, свързано с нея. Никол Качева бе заличена от листата на партията дни преди вота на 29 октомври миналата година. По случая има преписка на ОИК под номер 554 от 31 януари.

Припомняме, че Никол Качева лъсна в крупна финансова измама. Веднага след жалби срещу нея, тя подаде заявление за напускане на изборната надпревара. 21-годишната Никол Качева б задържана за часове на 10 октомври в полицията, след оплакване на 75-годишен благоевградчанин. Той е бил завлечен от красивата кандидатка за местен парламентарист с над 31 000 лева. Получавала сумите от възрастния жител в квартал "Струмско", с обещание, че ще му изплаща лихви. Той давал няколко месеца, но Никол Качева спряла да контактува с него. След това и други жители в Благоевград проговориха за деянията на Качева. /Е новина

Добавени коментари

поп Нафърфорий публикува:
23 Февруари 2024 | 09:25
Тая с джуките става само за е.бан, не за съветване!

Добавете Вашия коментар

TOP