Полицията откри двойката, правила секс в центъра на Благоевград пред очите на дете

16 Февруари 2022 | 13:36
3 коментара
Общество
Полицията откри двойката, правила секс в центъра на Благоевград пред очите на дете

Мъж и жена правиха секс в градинката пред Съдебната палата в Благоевград.

За случая Pirinsko.com информира още вчерапозовавайки се на публикация в интрнет пространството споделена от фейсбук потребителката Десислава Беджова

Припомняме, че грозната любовна сцена се разигра около 16 часа, само на метри от сградата на Темида в областния център на Пиринско.

Според запознати, на страста на двамата влюбени станали почти всички служители на магазинчета и кафенета в района, които с любопитство наблюдавали случващото се и веднага публикували скандалното фото във фейсбук мрежата.

Малко след публикацията не закъсняха и коментарите, които заваляха един след друг. Много от потребителите открито осъждаха случилото се, други пък видяха в сцената на любов позивитизъм.

"Обичат се хората, какво да се прави. Свети Валентин отмина, но явно любовта между двамата гори със същата страст, както и вчера", закачливо коментираха те.

"Свободата отдавна вече е превърната в свободия, това е то криворазбараната българска демокрация", заключиха лаконично пък трети.

Днес стана ясно, че полицията е установила вече разгонените влюбени..

"Във връзка с извършени, през вчерашния ден в централната градска част на Благоевград, непристойни и неморални действия, са предприети незабавни издирвателни действия, в резултат на които полицейски служители на 01 РУ-Благоевград са установили лицата, извършващи деянието. Работата по случая продължава.", информираха от ОД на МВР.

Снощи в социалните мрежи бяха публикувани снимки на двойка, която прави секс около 16 ч., а до тях е оставено дете в количка. 

Криминалистите веднага са започнали издирване на двамата, които са имали непристойно поведение и са ги установили. Мъжът е от ромската махала, а социалните служби ще направят проучване на случая, за да се установи дали има риск за детето.

Добавени коментари

Иво публикува:
17 Февруари 2022 | 08:47
Ромите и маймуноподобните индивиди от близки и далечни села от югозапада, са взели превес нат останалата част от жителите на този иначе красив град Благоевград!Почти няма помен от лика и харизмата на Благоевград отпреди 2006г,много жалко за този град.Човек може да изпитва единствено съжаление и хубави спомени.
ужас публикува:
16 Февруари 2022 | 17:23
Хахаха, братята роми вдигат прираста на България вече и посред бял ден в центъра на Благоевград.
Лили публикува:
16 Февруари 2022 | 15:13
Е и ще ги осъдят ли за непристойно поведение? Или съд и полиция ги е страх от ромската махала+

Добавете Вашия коментар

TOP