Полицията издирва въоръжен и опасен мъж, заподозрян за тежко престъпление

09 Юли 2022 | 12:51
8 коментара
Криминално
Полицията издирва въоръжен и опасен мъж, заподозрян за тежко престъпление

Областна дирекция на МВР – Перник издирва 51-годишния Бисер Иванов Петров от Радомир. Мъжът е заподозрян за извършено тежко криминално престъпление. Това съобщиха от пресцентъра на МВР. 

Мъжът е в неизвестност от 6 юли през нощта, когато на територията на града е извършено тежко криминално престъпление, предаде БТА.

Полицията предупреждава, че търсеният мъж е агресивен, въоръжен и опасен.

Бисер Петров е с кафяви очи, висок е около 190 см. Според информацията е бил облечен със сива блуза с надпис „CK“ и черно долнище на анцуг. Носел черна чантичка през рамото. Има татуировка на дясната ръка от рамото до лакътя.

Хората, които разполагат с допълнителна информация за издирвания,

могат да сигнализират при гарантирана анонимност на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР.

Бисер Иванов Петров
Бисер Иванов ПетровИзточник: Пресцентър, МВР
 

Добавени коментари

Истината много боли публикува:
10 Юли 2022 | 10:25
Прочетете всички коментари и преценете кой как се изказва.Забелязва се как гербаджии си изпускат нервите и прекрачват добрият тон.Не знаят кой какво пише срещу тях,но се обръщат към някой си без да знаят кой показва истинският образ на техният единствен фаворит,когото всички банскалии добре познават.А не само него!
До Баненски публикува:
10 Юли 2022 | 07:55
Баненски, ако Сашо е с тротинетка, ти с какво си? С Въчкова! Ами, по добре ни е на тротинетката, от колкото под Въчкова бре!
Банскалии: публикува:
09 Юли 2022 | 22:20
СПОМНИХМЕ СИ! НИЩО ПОДОБНО НЕ Е НАПРАВИЛ!
Банско! публикува:
09 Юли 2022 | 21:50
Приятели на Банско! Да си спомним как народният представител от ГЕРБ и общински ръководител на партийната структура в Банско Александър Мацурев получи от кмета на община Банско Иван Кадев благодарствен плакет за оказаната помощ по време на пандемията от COVID-19 - „С благодарност от гражданите на община Банско за голямото сърце, съпричастността и оказаната помощ”! Банско е благодарно на Мацурев! Кадев е благодарен на Мацурев! ГЕРБ ПОБЕДА!
Добринишченин публикува:
09 Юли 2022 | 19:51
Приятели на ГЕРБ и Мацурев! Добринище обича и подкрепя Мацурев! Мацурев - ДЕПУТАТ! Изяжте се от яд! Мацурев - депутат! Наврете си го отзад! Нека ви е яд бе, малки човечета!
Добринище! публикува:
09 Юли 2022 | 17:32
Нито ни е яд,нито му завиждаме!Как можем да завиждаме на един не успял,не образован/с купена диплома/-къде,къде по-образовани хора е дало Банско на България.Според Борисовци скоро трябва да съборим паметникът на Паисия и да построим друг-на Сашката.Банско НЕ Е ЗА Мацурев!Колкото и да го хвалите.Пишете,пишете хубаво за него,а накрая се "изсерете на метено"-банскалии,които "обичат" Мацурев,които го подкрепят,които са "за Мацурев"-"А ВИЕ СТЕ ГОВЕДА"?! тАКА ЛИ ЩЕ ГИ СПЕЧЕЛИТЕ??? Ами прочетете му изказванията във Фейсбук. Срамота!Пълно с грешки,срам да те хване.Това ли Ви е ученият ,я "кмет",я "депутат"?
Банско! публикува:
09 Юли 2022 | 15:30
Нека ви е яд! Нека му завиждате! Но той ще си остане - най образованият и успял политик на Банско! Човекът, чието сърце няма място за омраза и интриги! Човекът, който помага на всеки! Човекът, който като види стара жена да пресича - помага и! Това е Мацурев! Банско е ЗА Мацурев! Банско обича Мацурев! Банско подкрепя Мацурев! Мацурев ДЕПУТАТ! Мацурев ПОБЕДА! А ВИЕ СТЕ ГОВЕДА!
Е-е-е,па това нищо не е ! публикува:
09 Юли 2022 | 14:30
По областта броди един,който не е въоръжен,но е много по-опасен за обществото. Това е вечно жадният за власт,необразован,с гола глава и опасно жаден за парламента,бивш депутат-Александър Мацурев.Гологлав и обикаля района с тротинетка.Който го забележи - да го върже!Безопасността му е гарантирана.

Добавете Вашия коментар

TOP