Полиция разследва извратена игра на ученици от училището в село Кочан

08 Ноември 2023 | 13:46
0 коментара
Криминално
Благоевград
Полиция разследва извратена игра на ученици от училището в село Кочан

Десетокласници от  СУ „Христо Смирненски “ –в сатовчанското село  Кочан решили да се изгаврят със свои съученички като с монтаж превърнали техни снимки в порнографски материали. Лицата на девойките били взети от профилите им в социалните мрежи и монтирани върху  тела на порнозвезди. Гаврата обаче не стигнала до тук, снимките се появили в различни социални мрежи най вече в Телеграм.

Пострадалите били ученички от 9-ти до 12 клас от същото училище.  Те изпаднали в шок и разказали на родителите си за гаврата, която е сторена с тях. Десетки се оказват ученичките попаднали под прицела на групата момчета, които си направили неуместната шега. Родителите са подали жалба в полицията, която вече втори ден разпитва участниците в скандала.

Вече са установени четиримата младежи, участвали в монтажа на снимките. Един от тях е бил инициатор на гаврата. Полицията е конфискувала компютъра и телефоните на момчешката банда.

„Разговарях с родителите на момчетата, всички осъзнават стореното, казват, че било шега, която излязла от контрол. Сега съжаляват много, разстроени са и техните родители. Момчето инициатор на тази грозна глупост е вече преместено в друго училище, а за наказанието на останалите трима ще решава педагогически съвет, който съм свикал, разказа  директорът на училището Гълъб Чаушев.

Цяло чудо е,че в селото не се е стигнало до саморазправа между родителите, които са бесни от гаврата с техните момичета.

Майките на момичетата разказаха, че  децата им се депресирали от тази жестока случка, плачели и не искали от срам  да излизат навън. Те  очакват адекватно наказание. В противен случай заплашиха с протести пред училището.автор-в.Труд и Пирин Нюз

Добавете Вашия коментар

TOP