Полицейският шеф на Благоевград Георги Кандев с награда от министър Демерджиев

12 Октомври 2022 | 18:13
0 коментара
Общество
Полицейският шеф на Благоевград Георги Кандев с награда от министър Демерджиев

Директорът на ОД на МВР-Благоевград Георги Кандев бе награден от вътрешния министър Иван Демерджиев за „безукорно поведение и за осъществяване на оперативно ръководство и координация на дейността по противодействие на престъпления против политическите права на гражданите, гарантиране на сигурността и опазване на обществения ред при произвеждането на Парламентарни избори на 02 октомври 2022 г.“.

Старши комисар Георги Кандев, заедно с директорите на Варна, Кърджали, Плевен и Хасково и директор на Главна дирекция „Жандармерия“ получиха наградата на министъра на вътрешните работи „Обявяване на благодарност“.

Това стана на Националното съвещание за анализ на резултатите от дейността на МВР в периода на подготовката и произвеждането на изборите за Народно събрание. Обсъдени бяха и резултати от противодействието на конвенционалната престъпност и ефекта от прилаганите мерки за безопасност по пътищата и подготовката на състава. Основен акцент по време на съвещанието бе анализът на резултатите от дейността на МВР в периода на подготовката и произвеждането на изборите за Народно събрание. Отчетено бе, че за защита на изборните права на гражданите са проведени поредица от специализирани полицейски операции.

Добавете Вашия коментар

TOP