Полицейски акции в Сандански, Петрич и Разлог

13 Юни 2022 | 16:48
1 коментара
Криминално
Полицейски акции в Сандански, Петрич и Разлог

По време на специализирана операция са конфискували голямо количество дрехи на световни марки. Акцията, по линия на противодействие на съхранението и разпространението на стоки, носещи запазени търговски марки, без съгласието на правопритежателя на изключителното право върху тях, е проведена в Сандански. По главната търговска улица са били проверени са магазини за продажба на облекло и складови помещения към тях.

В четири магазина по главната улица са иззели 1457 артикула - дънки, панталони, тениски, ризи, якета, шапки, носещи носещи марките „ HUGO BOSS”, „TOMMY HILFIGER“, „ADIDAS“, „NIKE“, „ PHILIPP PLEIN“ и други. За случаите е уведомена санданската прокуратура.

Криминалистите в Сандански са арестували за денонощие 42-годишна жена. Тя е уличена в обир. Задигнала е 300 лева от къща в село Склаве.

Полицаите в Петрич издирват скъп автомобил. Неизвестни към момента са подкарали "Хюндай Туксон“, паркиран в центъра на южния град. За случая е уведомена прокуратурата и е образувано досъдебно производство.

В Разлог пък са открили краден микробус. "Форд Транзит" бил задигнат от района на промишлената зона в Банско. Часове след жалба на собственика, разложките полицаи са открили буса изоставен в складова база. Арестували са извършителя на престъплението. Той е на 26 години от Разлог.

Добавени коментари

Сър Уилям публикува:
13 Юни 2022 | 19:20
Грешна ви е информацията

Добавете Вашия коментар

TOP