Полицейски акции в Благоевград, Банско и Сандански

12 Януари 2023 | 11:00
0 коментара
Криминално
Полицейски акции в Благоевград, Банско и Сандански

Арестуван е 40-годишен след оперативен сигнал, че продава дрога. Криминалистите в Благоевград веднага обискирали дома му. В жилище на улица "Гюорче Петров" в града намерили мариуанова цигара. Благоевградчанинън е в ареста за денонощие.

На улица  „Скопие“ в Банско са спрели за проверка автомобил „Ауди“, в който е открито топче от алуминиево фолио с марихуанаъс суха тревиста маса. След направен полеви тест, същата е реагирала положително на марихуана. 24-годишният банскалия обаснил, че е за лична употреба. В ареста на упралението в Банско са вкарали и стеньор, експлоатирал 17-годишно момиче. 33-годишният е от Бяла Слатина. Има криминално досие. Росен Г. е прилъгал момичето, че ще работят в Банско, но започнал да я пласира за платена любов в хотелски комплекс.

В Сандански е получен сигнал за разбита метална каса от параклис на манастир в местността „Илин чешма“ в землището на село Горна Брезница. От касата са отнели парична сума, събирана от миряните в храма. Часове по-късно са арестували млад мъж, който е поругал Божия дом.

Добавете Вашия коментар

TOP