Полицейска гонка завърши със зрелищна каскада в Кюстендил

18 Април 2024 | 10:47
0 коментара
Криминално
Кюстендил
Полицейска гонка завърши със зрелищна каскада в Кюстендил

През изминалата нощ кюстендилски полицаи са задържали 51-годишен мъж от с. Лозно, който, управлявайки л.а. „Дачия“, не се е подчинил на подадени сигнали за спиране и проверка и се е ударил в крайпътно дърво на ул. „Гороцветна“ в града.
При произшествието е пострадал пътникът в автомобила – със счупен нос е, оказана му е медицинска помощ в болницата. Водачът е отказал да му бъде направен тест за употреба на алкохол и наркотици, отказал е да му бъде взета и кръв за анализ.

Досъдебно производство е образувано по случая, уведомен е дежурен прокурор.

Вчера в условията на проведени неотложни издирвателни действия кюстендилски криминалисти са установили непълнолетното 13-годишно момиче, обявено за общодържавно издирване с телеграма на ГДНП и по молба на родителите.  Предадена е на родителите в добро здравословно състояние.

 През изминалото денонощие екипи на РСПБЗН са гасили 4 пожара, 3 от тях са нанесли щети. Оказали са техническа помощ при постъпили 4 сигнала – отстраняване на дърво на улица в Кюстендил и отводняване на 3 мазета в Дупница. Пожарите с щети са причинени от техническа неизправност в 2 автомобила в Кюстендил, унищожен е двигателен отсек. Няма пострадали хора.

В Дупница е унищожен пластмасов контейнер за отпадъци, пожарът в него е причинен поради небрежност.

Добавете Вашия коментар

TOP