Полицейска акция в Пиринско, има задържани

20 Ноември 2020 | 10:17
0 коментара
Криминално

От полицейски служители на ОДМВР-Благоевград е проведена акция по линия на противодействие на производството, съхранението и разпространението на наркотични вещества, при която на 19.11.2020 г. в гр. Петрич е задържан 27-годишен петричанин, у когото е намерена и иззета ръчно направена цигара, съдържаща около 0,45 грама канабис.

В хода на работата по случая е проверено жилище в града, обитавано от лицето, в което са открити гриндер с около 3,34 грама канабис в него и около 0,84 грама канабис в джоб на дреха.

Около 11:30 часа на същата дата в гр. Гоце Делчев, полицейски служители на РУ-Гоце Делчев са проверили непълнолетен младеж от града, като е намерена и иззета около 0,11 грама марихуана. В следобедните часове на деня, на ул. „Бр. Копанарови“ в гр. Разлог е спрян за проверка лек автомобил „Ауди“ с 20-годишен водач от гр. Добринище.

У лицето е намерен и иззет полиетиленов плик, съдържащ около 0,4 грама тревиста маса, реагираща положително на марихуана. За случаите са уведомени компетентните прокуратури. ;

Работата продължава.

Добавете Вашия коментар

TOP