Полицай тормози жители в Пиринско

16 Януари 2024 | 10:47
3 коментара
Криминално
Благоевград
Полицай тормози жители в Пиринско
Скандален клип с полицай, разпространен в социалните мрежи вчера, предизвика проверка на МВР.

В публикацията във Facebook се твърди следното:

"Полицай Димитров от РПУ Гоце Делчев си превишава правата с обикаляне с патрулка по селата и иска да качва момче и да го бие в съседно село. Моля за незабавна проверка по случая и прокуратурата в Гоце Делчев да се самосезира!!! (Клипът е от с.Вълкосел)", се уточнява в публикацията.

Междувременно стана ясно, че със заповед на главния секретар на МВР главен комисар Живко Коцев е разпоредена незабавна проверка във връзка с разпространен в социалните мрежи видеоклип с участието на полицай.

Целта на проверката е да се установи истинността на изнесените твърдения за системен тормоз от страна на полицейски служител срещу жители на село Вълкосел, община Гоце Делчев, област Благоевград.

В рамките на инициираната от главния секретар на МВР проверка ще бъдат проведени разговори с кмета на Вълкосел и с местното население.

В областната дирекция на МВР вече е започнала отделна дисциплинарна проверка. Ръководството на МВР няма да толерира подобно поведение и действия от страна на полицейски служители.

Добавени коментари

Айдяя публикува:
16 Януари 2024 | 11:18
Едно време учителя като ни удряше шамар родителите казваха виновен си малко ти е Сега затова е пълно с джендъри
Градъ публикува:
16 Януари 2024 | 11:04
В помашките села е анархия карат без книжки и като ги настъпиш вият на умряло
Киара публикува:
16 Януари 2024 | 10:56
Защо винаги трябва да се нападат полицаите и да се изкарват виновни… може да има причина за поведението спрямо определените хора… Ето затова в България няма закони и да си полицай в днешно време е все едно да си нищо… Те са виновни за всичко, а хората не са…. Жалко, много жалко…

Добавете Вашия коментар

TOP