Полицаи спасиха жена от самоубийство

27 Декември 2018 | 17:14
0 коментара
Криминално

Полицаи спасиха жена при опит за самоубийство в центъра на Бургас. 

Ооколо 11.10 часа в Пето Районно управление – Бургас, е получено съобщение за инцидент в кооперация, разположена на ул. "Калофер" № 18. На дъждобранната алуминиева козирка на терасата на третия етаж се намирала жена, вероятно опитваща се да скочи.
 

Своевременно към мястото на инцидента се отправили два автопатрула от Пето Районно управление-Бургас, които организирали действия по спасяването на жената. Същите били затруднени от невъзможността на притеснения й съпруг да отключи масивната входна врата, но предприели система за омекотяване на скока в случай, че не успеят да достигнат до бургазлийката навреме. 


Полицаите разбили входната врата, като трима от тях успели да издърпат обратно на терасата 67-годишната бургазлийка, под чийто крака алуминиевата козирка вече поддала от тежестта й.

Проведени са множество разговори с бургазлийката, която от сърце заедно със съпруга си благодарила на отзовалите се полицейски екипи. Жената изказала съжалението си, че в момент на слабост и депресивно настроение решила да посегне на живота си, като пожелала на всички служители на реда крепко здраве, късмет и възможност повече от разрешавани от тях случаи да се ознаменуват с положителен резултат.

Добавете Вашия коментар

TOP