Поли Паскова запя поп и спечели селекцията на Златния кестен 2015

09 Септември 2015 | 20:41
1 коментара
Култура
Поли Паскова  запя поп и спечели селекцията на Златния кестен 2015

 

Фолклорната звезда Поли Паскова е сред селектираните изпълнители за    XXI Международен фестивал на популярна песен „Златен кестен”  2015, който ще се проведе на 11 и 12 септември в Петрич. Любимката на феновете на народната музика ще пее на една сцена с известни поп изпълнители като Орлин Горанов, Маргарита Хранова, Петя Буюклиева,  Христо Кидиков, Джина Иванова, Христо Деянов и Скилър,  Васил Петров и други.

"За мен е чест да участвам в този конкурс на една сцена с тези големи имена, които силно уважавам. Те са националното ни богатство. Не гледам на тях като конкуренти, защото всеки в себе си носи своето, което Бог му е дал. На тези фестивали, които не са много на брой, си подаваме ръка да опазим българското изкуство", коментира смяната на жанра  певицата. 

Тя е поканена на конкурса от автора на песента "Разходка" - Валери Иванов, който й подари тази песен. "Точно той ми подари и първата балада "Слънце мое" в края на спортната ми кариера и в началото на музикалната", допълни Поли.

След фестивала ще бъде сниман и клип на песента. 

Добавени коментари

Велко Груевски публикува:
11 Септември 2015 | 09:22
Големи хаизи сте ,Петрич!Г-н Кмете вдигнете наградния фонд на фестивала,иначе тези певци няма да могат да оцелеят до следващия "Златен Кестен".Ако нямате пари им дайте по една кокошка за из път може и по една торба с кестени или вижте там каквото имате в хамбара.Щом сте решили да поемете функцията на социален патронаж над ветераните на българската естрада справедливо ще е це;ия награден фонд да се раздели по равно между участниците като само на директора на фестивала хонорарът да бъде завишен защото е в най трудно материално положение.

Добавете Вашия коментар

TOP