Пожарникар преби жестоко 27-годишен младеж пред нощно заведение в Сандански

11 Юли 2022 | 20:55
14 коментара
Общество
Пожарникар преби жестоко 27-годишен младеж пред нощно заведение в Сандански

27-годишният санданчанин Денислав Николов е в болница след нанесен му побой. Оцелял е благодарение на светкавичната помощ на приятелите му, които го намерили в локва кръв и веднага се обадили в Спешна помощ, а докато дойдат медиците, го спасили от задушаване, след като 5 пъти си е гълтал езика.

Инцидентът с младия мъж, който работи във фирма за изработка на рекламни материали, станал пред нощно заведение край Сандански, на паркинга около 01.00 ч. след полунощ вчера. Денислав е със счупен преден зъб, на две места спукан череп, с прорезна рана и голям хематом. Настанен е в неврологичното отделение на МБАЛ „Югозападна болница“ в Сандански. Състоянието му е стабилизирано. Вчера той се свърза с репортер на „Струма”, за да разкаже за инцидента. Ето какво заяви Денислав Николов:

„Ще търся правата си по съдебен път, но искам публичност за инцидента, тъй като в него участва служителят на МВР, пожарникарят Марио Гутев. Всичко се случи в заведение край Сандански. Излязох отвън на паркинга и се подпрях на една кола. Имаше една група на паркинга, подминах ги и един от тях ми извика: „Ей, ти знаеш ли колко струва тази кола?!”. Аз не реагирах, а той продължи: „Тя струва 15 000 лв. Ти знаеш ли кой съм аз?!”. Аз му казах, че нищо не е станало, и си продължих. Тогава ме настигна и ме удари отзад с юмрук първо в лявата част на главата. След това последва удар в лицето, при което ми счупи преден зъб. Блъсна ме и паднах назад. Изпаднал съм в безсъзнание. Един приятел е бил на метри от инцидента и е станал свидетел на всичко, което се случи. 20 минути съм бил в безсъзнание. Един приятел е поставил пръстите си в устата ми, за не си глътна езика. Гълтал съм си езика няколко пъти и те веднага са го изкарвали. Затова съм жив. И това продължило 20 минути. Не съм направил нищо, нито съм предизвикал някого. Подпрях се на колата и всичко стана за това, че съм се подпрял. Спомням си, че ми казваше: „Ти знаеш ли колко струва тази кола?!”. Нито го познавам това момче Марио Гутев, нито съм го виждал по града. Ако не бяха приятелите ми да ме спасят от задушаване при гълтане на езика, сега да съм мъртъв. Ще търся правата си по съдебен ред. В ранните часове са идвали двама полицаи в неврологичното отделение, където съм настанен, но аз съм бил в безсъзнание”, разказа Денислав Николов.

„Една кола струва ли повече от един човешки живот?!”, попита приятелка на пострадалия, която бе дошла вчера да го види в болницата. „Това ли са служителите на МВР – пожарникарите, които ни пазят?!”, продължи с въпросите приятелката му.

Денислав излезе пред болничното отделение и показа резултата от побоя – спукан на 2 места череп
 

Вчера около пострадалия бяха 7-8 приятели, които са станали преки свидетели на неговото спасяване от задушаване. Един от тях, Красимир, заяви: „Не го познавам този пожарникар, но да си готов да отнемеш човешки живот заради това, че някой ще се подпре или ще одраска скъпото ти возило?! Тези момчета, които служат на системата, не ги ли проверяват преди това дали могат да носят пагона, или не?!”, пита Красимир.

Репортерът на „Струма” Лидия Манева се опита да се свърже и с пожарникаря М. Гутев, за да каже той своята версия за инцидента, но той не отговаряше на мобилния си телефон.източник: в.Струма

Пожарникар преби жестоко 27-годишен младеж пред нощно заведение в Сандански

Добавени коментари

Шшшшт публикува:
12 Юли 2022 | 17:12
Този същия го пожарникар го бяха хващали с канабис. Тогава баща му пое вината. А, жена му вярно го лапа много добре!
Гошо Смока публикува:
12 Юли 2022 | 16:26
Кмета, хубави свирки правиш. И бай Иван може да потвърди.
Зам Кмета публикува:
12 Юли 2022 | 15:00
До Кмета понеже коментираш ти виж се www.video-fire.eu какво представляваш
Кмета публикува:
12 Юли 2022 | 12:09
Гутев жена ти не само добре пиши коментари ама и хубаво го лапа питай я
Христо публикува:
12 Юли 2022 | 09:36
Защо не си написал как го удари ти приятелче?
Охоо публикува:
11 Юли 2022 | 23:50
Всички коментари май са писани от един и същ човек, а?
Струмски Селянин публикува:
11 Юли 2022 | 23:27
Пълни Глупости,познавам Марио, прави път и на Мравките а и не пие,нещо друго е станало и тоя младеж сериозно се е объркал.Явно е прекалил с пудрата.
Фасем публикува:
11 Юли 2022 | 23:12
Питайте лекари те в спешното защо ги е псувал (потърпевшиа) и дали е бил пиян и дрогиран,че е псувал не само лекарите а и пожарникарите,пък после паднал станал нещо не се връзва,от свръх доза и алкохол така става.
Киро публикува:
11 Юли 2022 | 22:01
Първо разучете какво точно се е случило и тогава пишете глупости драги господа от Струма и Пиринско.
Ivan публикува:
11 Юли 2022 | 21:45
Голяма жертва си ама не си казал че момчето ти извади езика мама ти деба смешна
Георги публикува:
11 Юли 2022 | 21:44
Първо се правите на мъже много се биете после си гъртате езиците
Благоевград публикува:
11 Юли 2022 | 21:39
Дали е станало точно така или това леке нещо е правило по колата? Правят се на мъже после си гълтат езиците и плачкат. Това, че е служител на МВР означава ли, че трябва да седи и да си трае ако види нещо нередно с чужда или негова собственост. 100 % този се е правил на мъж.
Трагедия публикува:
11 Юли 2022 | 21:32
И вие се наричате новинарски сайт ли? Знаете ли колко лъжи сте написали?
Lujci публикува:
11 Юли 2022 | 21:31
Проверявайте си информацията преди да публикувате, измамници

Добавете Вашия коментар

TOP