Пожари вилнеят в Пиринско

09 Февруари 2022 | 10:26
0 коментара
Криминално
Пожари вилнеят в Пиринско

Вчера около 09:13 часа е получен сигнал за пожар в къща в с. Полена, общ. Симитли. Погасен от 2 екипа на РСПБЗН-Благоевград. При пожара са засегнати около 35 кв. м. покривна конструкция и домашно имущество. Причина: необезопасен комин на къщата.

Вчера около 19:07 часа е получен сигнал за пожар в къща в с. Гега, общ. Петрич. Погасен от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. При пожара са засегнати около 100 кв. м. покривна конструкция и домашно имущества. Причина: необезопасен комин.
Вчера около 21:05 часа е получен сигнал за пожар в аспирацията на хотел в с. Огняново, общ. Гърмен. Погасен от екип на РСПБЗН-Гоце Делчев. Щети: аспиратор, оборудване и опушени стени. Причина: самозапалила се мазнина в аспиратора на системата.

Вчера около 20:31 часа е получен сигнал за пожар в складове на зеленчуковата борса край с. Кърналово, общ. Петрич. Гасен от 2 екипа на РСПБЗН-Петрич и екип на РСПБЗН-Сандански. Към 22:30 часа пожарът е локализиран на площ около 1 000 кв. м. Щети: около 12 бр. складови помещения и плодове и зеленчуци, чието количество не е установено към момента. Причината за пожара е в процес на установяване. По случая е образувано досъдебно производство.

Добавете Вашия коментар

TOP