Пожар изпепели постройка в имот на бащата на водача на листата за общински съветници на ГЕРБ от Банско Александър Мацурев

24 Септември 2023 | 21:20
15 коментара
Криминално
Благоевград
Пожар изпепели постройка в имот на бащата на водача на листата за общински съветници на ГЕРБ от Банско Александър Мацурев
Подпалиха постройка в имот на бащата на водача на листата за общински съветници на ГЕРБ от Банско Александър Мацурев.

Пожар в имот на бащата на водача на листата за общински съветници на ПП ГЕРБ от Банско Александър Мацурев вдигна на крак огнеборци и полиция снощи към 22 часа.

Въпреки спешната намеса на пожарникарите обаче е изгоряла напълно селскостопанска постройка , собственост на 68 годишния Иван Мацурев. Сигналът е подаден на телефон 112. На място пристигнал и екип от криминалисти, които направили оглед незабавно, който продължава и днес в светлата част на денят. Случаят е докладван на прокуратурата.

Щетите се уточняват.

Добавени коментари

Бре,бре,бре,бре-е-е! публикува:
26 Септември 2023 | 19:06
Много сме!Силни сме!Велики сме!Учени сме! И я съм със Сашко-о-о! Браво-станахме петима! Утре ще запиша и Коце Дунин с фланелката на Бойко.Кога ще откриваме кампанията? Ще ви напиша плакати.И снимки на кандидат на трутинетка. Хайде да се преброим отново:Трима пишещи по-горе,аз и Сашко.Други има ли? Да дойдат да ги запиша.
Банско публикува:
25 Септември 2023 | 23:04
Сашо явно много хора се притесняват от теб. По всичко си личи а и злобата им е явна Бъди спокоен с тебе сме
Жоро публикува:
25 Септември 2023 | 22:57
До бре бре бре е е Абе внимавай злобата ще те унищожи бе жал ми е за тебе Как е възможно човек да събере толкова много злоба в себе си
Банскалия публикува:
25 Септември 2023 | 22:40
Абе тъпак ти си бил голямо к***** бе Ама вярно че много знаеш продажно гуде бре бре бре е е
До бре бре публикува:
25 Септември 2023 | 18:01
Дано го приживе това и ти подлезурко
Бре,бре,бре,бре-е-е! публикува:
25 Септември 2023 | 17:45
Това в никакъв случай не е от политически подбуди!!! Но се използва по повод на предстоящите избори.Умрял е някой да си цапа ръцете и да си слага таралеж в гащите заради тоя потурко! Колко е учен,колко е политик,колко е неудобен...здраве му кажи.Видяхме го.Знаем го.С каквато и боя да се боядисва-все си е той.Дрисльо! Това,че стана зам.кмет,а после депутат-добре знаем кога,как и защо.Ама му хареса и сега мира не му дава,че е тръгнал по нанадолнището.Та не се знае дали е срещу Сашенцето или срещу баща му,който не се е издължил на някой работник от малцинствата,които му бяха основна работна ръка.Ама -НЕ! "Героят от Лайпциг"-Сашко е уязвен! Ама чакайте малко-та той съвсем не е зле.Е та направиха го зам.областен управител,сега и водач на листа,защитник на Добринище...където е казвал: "Не се бойте.Аз нали ще бъда там /в Об. съвет/ и ще ви помагам.". Тука прозира и фактът,че му е дадена възможност да е "нещо" в общината,за да не залезе от раз.Саше,Саше-е-е голям глупак си,Саше!Но добре че има и такива да ни разсмиват Та такъв бил,та онакъв бил,та толкова дипломи имал-ако не са изгорели в пожара,ама и езици знаел,даже телешки.Уф,аман от такива тикви!
Петър публикува:
25 Септември 2023 | 09:25
Много банскале му завиждат - успял, млад, умен, с дипломи. Сега и изборе и тях ще спечели. Явно някой е решил да го сломи ама това повече сила ке му даде!
!!! публикува:
25 Септември 2023 | 08:55
Злоба и зависта човешка е най страшното нещо. И до къде може да достигне.
??? публикува:
25 Септември 2023 | 08:50
Ами така е и тои бе голямата работа и правеше заплахи на обикновените хора
м публикува:
24 Септември 2023 | 23:23
Класическо сплашване, тип ВИС и СИК 90-те години
0000 публикува:
24 Септември 2023 | 22:28
Знам,че има много хора,които в момента ще злорадстват,но ако не се обединим,ако не бъдем задружни и стоим безучастни,мафията ще ни превземе всички!
9999 публикува:
24 Септември 2023 | 22:15
Това ли е начинът за “справяне” с политически неудобните опоненти?Поне малко морал и чест нямате ли?Не се ли замисляте,че и вие имате семейства и имоти?
9999 публикува:
24 Септември 2023 | 22:14
Това ли е начинът за “справяне” с политически неудобните опоненти?Поне малко морал чест и нямате ли?Не се ли замисляте,че и вие имате семейства и имоти?
Банскалия публикува:
24 Септември 2023 | 22:12
Всичко това е с една единствена цел да демотивират Мацурев, но доколкото го познавам това няма да стане. Успех, Сашо! Явно някой хора доста се притесняват от теб и се опитват всячески да те тормозят. Кураж с теб сме!
Банско публикува:
24 Септември 2023 | 21:54
Не са хубави тези неща, които се случват и то точно в разгара на политическата надпревара. Не живеем в хубави времена и в хубава държава, за съжаление.

Добавете Вашия коментар

TOP