Подпалиха колата на горският служител Мариян Начев тази нощ в Благоевград

11 Октомври 2017 | 09:28
0 коментара
Криминално

Ново посегателство срещу служител на Югозападното държавно предприятие /ЮЗДП/! Подпалиха колата на горският служител на ДГС-Кресна Мариян Начев тази нощ в Благоевград.

Според източник на Pirinsko.com, лек автомобил Опел "Вектра" паркиран пред блок № 123 в ж.к Еленово в Благоевград е пламнал снощи малко след 23 часа.

За щастие пред блока имало двама комшии, които забелязали огъня, който излизал от колата и започнали погасяването му, като вследствие са сигнализирали на тел. 112.

На място е пристигнал екип огнеборци, които погасили пожара. Бързата намеса на двамата мъже предотвратили по-големи щети по колата на Мариян Начев, който е горския служител в ТП на ДГС-Кресна.

Под сурдинка комшиите коментират, че Начев имал вече заподозрени за вандалската проява, като споменал, че преди седмица време е заловил нарушители в гората, които му отправили подобни закани към движимо и недвижимо имущество.

Инцидентът на територията на ЮЗДП-Благоевград е поредният за саморазправа с горски служители от страна на системни нарушители. Заради безнаказаността на бракониерите посегателствата в района са ежедневие и отдавна са се превърнали в рецидив.

Очаквайте подробности!

Добавете Вашия коментар

TOP