Подобряват водоснабдяването на 5 села в Благоевградско

09 Април 2024 | 17:49
3 коментара
Бизнес
Благоевград
Подобряват водоснабдяването на 5 села в Благоевградско
Управителите на „Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград, инж. Мартин Петров и на „ИНЖЕНЕРИК“ ЕООД – инж. Иван Колев проведоха поредна работна среща.

Днес бе подписан договор за „Изработване на инвестиционен проект за обект: „Водоснабдяване на група селища от Община Благоевград – с. Зелен дол, с. Долно Българчево, с. Горно Българчево, с. Селище и с. Бучино“.
Изпълнението на проекта включва два етапа. Първият етап обхваща селата Зелен дол и Долно Българчево, а вторият етап – останалите три села от групата. С подписването на договора започва изпълнението на първия етап. Дружеството планира да възложи изпълнението на втория етап в края на годината.
Този проект е от съществено значение за подобряване на водоснабдяването в района.

Добавени коментари

БЛ ГРАД публикува:
10 Април 2024 | 08:32
Товва недоразомение на природата мартинчо по правлно ГОВНИНЧО че е просто и некадърно е и мнсго злобно и гадно същесво Благодарение на неговите господари от Симитли стефчо и поли съществува
Ххл публикува:
10 Април 2024 | 06:48
Гаден изрод
Ивам публикува:
09 Април 2024 | 18:54
Инж мартин петров е неграмотен прост и неразбира ЗАКОНИТЕ КАК СЕ ИЗБИРАТ НЕГРАМОТНИ ПЪК И ДА РАЗПИСВАТ И ДОГОВОРИ ... срам и позор Корупция ДА СЕ МАХА ВиК ще потъне и назначените с купени дипломи юристи и то главен юрист на ВИК КОЙТО СЕ ПРАВИ НА СЪДИЯ А НЕ НА ЮРИСТ ПРОСТ ГОРКО НА КЛИЕНТИТЕ .... СРАМ...........НЕГРАМИТНИТЕ СА НА ВЛАСТ.

Добавете Вашия коментар

TOP