ПОДАРЪЦИ ЗА БУДИТЕЛИТЕ НА ПРАЗНИК В СИМИТЛИ

01 Ноември 2017 | 17:34
1 коментара
Култура
В навечерието на Деня на народните будители учителите от СУ „Св.Св Кирил и Методий” Симитли по традиция се събраха, за да отдадат своята почит към предците, поддържали огъня на просветата и българщината през вековете.
 
Официалната част от събитието бе посветена на новопостъпилите учители и работещи в училището, които бяха официално представени и посрещнати с традиционното ,,Добре дошли“. Специални подаръци бяха подарени на учители, които  предстои да бъдат пенсионирани. За годините признателен труд и уважение и добро сътрудничество с  колегите те получиха своя дар.
 
Кметът на община Симитли- Апостол Апостолов дойде на празника на учителите специално, за да ги поздрави и да благодари за труда и усилията, които полагат да научат децата на Симитли, да се грижат за бъдещото пробуждане на нацията ни.
 
Директорът на училището Таня Янкова поздрави колегите си за празника, като им пожела още дълги години да продължават да практикуват учителската професия и да се развиват. Вечерта премина в дух на емоции и оптимизъм, а много танци и веселие съпътстваха празника.

Добавени коментари

Благоевград публикува:
01 Ноември 2017 | 18:05
А, в Благоевград защо не се сещат за учителите?!

Добавете Вашия коментар

TOP