Подарете на детето си безгрижно лято с лятната академия на Funday

14 Юни 2020 | 09:55
0 коментара
Общество

Летните месеци са изпитание за родителите, защото през ваканцията децата забравят наученото в училище. Освен това разполагат с много свободно време, което рядко успяват да запълнят с полезни дейности. За да пропуснете този момент, помислете как да ги ангажирате в почивните летни месеци.

Лятната академия на Funday е чудесна възможност вашето дете да усвои английския език в приятна среда по забавен и интересен за него начин. Като бонус ще се забавлява в приятна компания на връстници, общувайки свободно и уверено на езика.

Funday Summer Adventure – летни курсове по английски език за придобиване на увереност

Английският език е много важен, защото се говори в цял свят. Ранното му усвояване е не само полезно, но и задължително.

Редица проучвания сочат, че колкото по-рано се започне с изучаването на английски език, всеки следващ език се научава по-добре. Причината е, че децата имат способността да запомнят лесно и бързо всичко, стига да е интересно представено.

Макар да се изучава в училище, времето не е достатъчно за упражнения, надграждане на знанията, усвояване на лексиката. Често децата нямат възможност да общуват с носител на езика, което е минус за тях.

Ученето на английски език е процес, в който е важно ежедневно да се упражняват различните умения: четене, писане, слушане и говорене. При децата това става лесно и приятно под формата на игри и забавления.

Funday Summer Adventure е прекрасна лятна програма с акцент върху свободното общуване на английски език за деца на възраст от 5 до 14 години. Благодарение на опитните преподаватели, които са носители на езика, децата напредват ежедневно, отпускайки се да говорят все по-свободно.

Каква е тайната на успешните летни курсове по английски във Funday?

Успехът на програмата е в това, че комбинира в себе си полезни и приятни дейности, с които децата усвояват и практикуват езика. Всеки техен ден е организиран по следния начин:

●       5 учебни часа английски      език за нови знания, съобразени с интересна тема за седмицата
           

●       всеки час е преживяване,    работа по забавни проекти, близки до             детския свят
           

●       преди обяд всеки ден          има спортно междучасие с тренировки      по различни спортове
           

●       всеки следобед –     активен спорт и забавления – конна          езда, басейн, тенис, туризъм и много други забавления сред природата.
           

●       петък е празник –      време за открити уроци и демонстрация   какво сме научили пред родителите
 

Тази вълнуваща и интересна програма дава увереност на децата, помага им да затвърдят знанията си по английски език, да срещнат нови приятели, да се забавляват и да общуват свободно. Запишете  вашето дете на лятно приключениe. Подарете му нови преживявания, с които ще бъде още по-щастливо и усмихнато. Нека създаде нови приятелства, които ще продължат във времето! 

Добавете Вашия коментар

TOP