Под патронажа на президента: Концерт-спектакъл „Слушам ви гласа жалостен" в Банско

05 Септември 2023 | 14:55
5 коментара
Култура
Благоевград
Под патронажа на президента: Концерт-спектакъл  Слушам ви гласа жалостен в Банско
На 9 септември в Банско ще бъде представен предпремиерно концерт-спектакъла „Слушам ви гласа жалостен“, посветен на 120-та годишнина от Илинденско-Преображенската епопея.
Съдържанието на спектакъла е върху основата на текстове от романите на Димитър Талев, а в заглавието му са думи от народна песен, вплетени в заглавието на четвъртия роман от тетралогията на знаменития български писател – „Гласовете ви чувам“.
Представлението ще бъде от 18.30 ч. в големия салон на НЧ“Никола Вапцаров 1894 г.“

Добавени коментари

Глас жалостен публикува:
06 Септември 2023 | 23:16
И я не съм чул Баненски да има фного дипломи.Пръф си е наш Сашо-и с дипломи,и с язици...
Христо Ботев публикува:
05 Септември 2023 | 23:46
Е на Баненски отново ще му се отдаде случай пак да излезне от кабинета си. А и на него може даму се отдаде случай да открие паметник на ХРИСТО БОТЕВ. Всъщност никой не знае пак за неговите ДИПЛОМИ. Я КАЖЕТЕ НЕЩО.
До ГЕРБ Якоруда публикува:
05 Септември 2023 | 22:49
Марио Асьов кмет , и посочва кметове по места. Ще купуваме и ще раздаваме. 100% победа. Без Пачки и Джами, без Бедита и Магдета, без Кюрди и Сабюнки, без Айша и Емигюла, без Кавалов и Куцуз. Маргините са с теб. Победа.
Ама стига вече с тоя президент де! публикува:
05 Септември 2023 | 18:42
Имаме си кандидат кмет-г-н Александер Мацурев.Защо да не е под неговия патронаж? Човеко има толкова дипломи,може да произнесе слово,но не евангелско,най-малко на осем езика,може да открие паметник на Христо Ботев дори.Ама хайде покажете го най.сетне!
Интересно! публикува:
05 Септември 2023 | 18:01
Двети септември,под патронажа на другаря президент,ама за 120 годин Илинденско-Преображенско въстание,ама не е за Девети септември?! Тоя идиот ще ни върне в комунизъма,ама с капиталистически приоми-хем комунисти,хем милиардери...Чудо да се чудиш!Та и с Трети март е така.Хареса им на комунистите да си веят цървените ,руски знамена на Шипка-сега не им се ще 24-ти май да стане национален празник,макар,че руснаците все си повтарят,че азбуката ни я е измислил...Ленин,а я е написалСталин!

Добавете Вашия коментар

TOP