Почистени са пътищата в Разлог и Банско

02 Февруари 2022 | 10:06
4 коментара
Общество
Почистени са пътищата в Разлог и Банско

Проходими при зимни условия са всички пътища на териториите на общините Разлог и Банско. Снеговалежът в района продължава почти 24 часа. Снежната покривка на места достига 25-30см.

Извършва се регулярно почистване на пътните артерии в населените места, както и по пътищата в между селищата. Има достъп, като движението е при характерните за сезона зимни условия до по-високите села в двете общини. Почистват се пътищата до с. Елешница - община Разлог, с. Добърско, до селата Места, Кремен, Обидим, Осеново в община Банско. Почистват се и пешеходните зони.

Добавени коментари

Бабуджер публикува:
03 Февруари 2022 | 10:33
Ле целта беше да се земе тракторното, точно заради това, ЮМЗетата 68 година с кожените покривала да чистаа и гробарето тук таме да фърлаа по некоа лопата пръст. Ама ле иска и "на мене", кее се избиваа таквия лаборатории кащи и коли! Годлевски прокурорьо... каа тебе е тава, гледай поне на изпроводяк да свръшиш неква работа!
местен публикува:
02 Февруари 2022 | 10:43
И В БАНСКО Е УЖАС
хитлер публикува:
02 Февруари 2022 | 10:43
РАЗЛОГ Е ПОТАНАЛ В СНЯГ ТУКА САМО БАБУГЕРИ И ДАЙ РАЗЛОГ СЕ ПОЧИСТВА С НАЙ НОВАТА ТЕХНИКА ДЖИП С ГРЕБЛО ......МАЙКО 21 ВЕК
разлог публикува:
02 Февруари 2022 | 10:15
пиринско какви глупости говорите къде е изчистено никъде само пред кметовете срамота пешеходците вървят на пътя тези с лопатите къде трябва да чистат тротоарите само се крият срамота кмете как може такова нещо а по малките улици е страшно никой даже не си е помислил да мине да изчисти

Добавете Вашия коментар

TOP