Почина ранен при обстрел българин в Украйна

27 Януари 2023 | 15:56
1 коментара
Криминално
Почина ранен при обстрел българин в Украйна

Раненият при обстрел в Украйна българин Саша Андреев почина. Това стана ясно от публикация на Стоян Славчев във фейсбук.

Екипът на "Капачки за бъдеще" беше в Украйна, за да предостави хуманитарна помощ от България.

"Нашият приятел Саша Андреев, който беше ранен от осколки, водейки част от екипа ни за хуманитарна помощ, почина! Нека имаме в молитвите си неговите близки: съпруга Ирина, син Руслан, дъщери Дарина и Диана, както и внучката Сара! Благодаря на Бога за времето, прекарано заедно и примера му на посветено служение! Всички ние тъжим за поредния отнет живот в тази брутална война! Саша, до Възкресението!", пише Славчев.  

„Удариха ни с минохвъргачка. Мината падна и детонира някъде 2-3 метра пред и леко вляво пред буса. Шофьорът получи два шрапнела в лявата половина на торса. Шрапнел счупи лявата ключица на този вдясно от шофьора. Момчето зад мене получи прорезни рани на над десет места по лицето от пръснатото странично стъкло.

Аз се сдобих с малко парченце от шрапнел, пробило ветровката и спряно в якето вероятно от презрамката на бронята отдолу", разказа тогава във фейсбук профила си основателят на "Капачки за бъдеще" Лазар Радков. marica

Добавени коментари

Вуте публикува:
28 Януари 2023 | 17:07
Кофти екскурзия! Като луди тръгнали да се правят на по-католици от папата с тия дарения лично! Светла му памет на Саша!

Добавете Вашия коментар

TOP