Почетни знаци, пари и похвали за полицаи от Благоевград и региона

05 Юли 2023 | 09:22
0 коментара
Криминално
Благоевград
Почетни знаци, пари и похвали за полицаи от Благоевград и региона

По повод празника на МВР наградиха полицаи и началниците им в благоевградската дирекция. На церемония днес, в присъствието на зам.-министър Кирил Ценкин, който е гоцеделчевец, отличиха професионалистите.

За постигнати високи професионални резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов с отличие "Почетен знак на МВР" III степен получиха Димитър Ичев – началник отдел „Охранителна полиция“, младши инспектор Васил Колев – старши полицай в група „Охранителна полиция“ в Разлог, главен инспектор Сергей Алексов – началник на сектор „Пътна полиция“ в отдел „Охранителна полиция“ и главен инспектор Петър Пелтеков– началник на сектор „Охранителна полиция“ в 02 РУ-Благоевград.

За постигнати високи резултати и съществен принос при изпълнение на служебните задължения с отличие „Писмена похвала" са поощрени 14 служители на ОДМВР-Благоевград.

За съществен принос при изпълнение на служебните задължения с „Колективна парична награда" са 33 служители на сектор „Български документи за самоличност“ при ОДМВР-Благоевград, а с „Индивудална награда" са отличени 7 служители на ОДМВР-Благоевград.

За проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните задължения с „ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ“ са наградени двама служители на ОДМВР-Благоевград.

За проявена инициативност и постигнати високи професионални резултати при изпълнение на служебните задължения с „ОБЯВЯВАНЕ НА БЛАГОДАРНОСТ“ от главния секретар на МВР главен комисар Петър Тодоров са наградени двама служители.  С Писмена похвала са 18 служители в Областната дирекция. 

Към служителите с благодарност и признание се обърна директорът Георги Кандев, който им пожела да бъдат здрави, отговорни и удовлетворени от работата си. Всички бяха поздравени от Кирил Ценкин, от областния управител Стоян Хрстов. „Благодаря за вашето старание, за вашата отговорност, за вашия труд! Убеден съм и вярвам, че с взаимни усилия и колегиална подкрепа, със сплотеност и висок морал, ще подходим и при изпълнението на всички предстоящи задачи. Искам да изразя уважението си към всеотдайността и професионализма, с които посрещате предизвикателствата на днешния динамичен и напрегнат делник и да пожелая на вас и вашите семейства крепко здраве, професионални успехи и благоденствие! “ – каза той и пожела да бъдат здрави и да съхраняват традициите на тази високоотговорна професия.

Добавете Вашия коментар

TOP