Победителите във футболния турнир “Купата на Кмета”, кметове и футболисти от Белица дариха над 3000 за лечението на 10- годишния Славчо от Разлог

19 Октомври 2022 | 20:52
0 коментара
Общество
Победителите във футболния турнир  Купата на Кмета”, кметове и футболисти от Белица дариха над 3000 за лечението на 10- годишния Славчо от Разлог
Победителите във футболния турнир “Купата на Кмета”, инж. Венцислав Гърменов, Иван Гюров, Гергана Колчева- Фарфарова, Община Разлог и футболисти от Белица дариха над 3000 за лечението на 10- годишния Славчо от Разлог.
Преди 7 години Славчо е окончателно диагностициран с “Спастична Церебрална Парализа”, която диагноза не му позволява да се придвижи сам. След няколко проведени операции през последните години, положените усилия не са достатъчни детето да проходи и е изготвена допълнителна рехабилитационна програма от 5 курса за по 4 месеца.
Към настоящия момент Славчо, придружаван от своята майка - Надежда Фарфарова, провежда роботизирана рехабилитация с единствения по рода си робот за прохождане - Локомат Про, в медицински център "Рего " към МБАЛ "Сердика" в град София.
Сумата за всеки курс на лечение, в размер над 10 000 лева, разходите за квартира, транспорт и други допълните нужди, са крайно непосилни за Надежда Фарфарова, която отглежда детето си напълно сама.
Община Разлог отправя апел към всички благодетели:
“Бъдете чудото за Слави!“ Всеки, който желае да помогне Славчо да проходи и да води по-самостоятелен начин на живот, може да го направи чрез финансово дарение по банкова сметка: BG51 ESPY 4004 0030 7858 62 или чрез следния линк: https://pavelandreev.bg/campaign/da-badem-chudoto-za-slavi…
А през декември Ви очакваме и на Благотворителен базар в центъра на град Разлог. Повече подробности за инициативата на Община Разлог, очаквайте през месец ноември.

Добавете Вашия коментар

TOP