По халат на Версаче, с джапанки и пура, абитуриент отиде на бала

23 Май 2022 | 14:14
4 коментара
Любопитно
По халат на Версаче, с джапанки и пура, абитуриент отиде на бала

Зрелостниците от Езикова гимназия „Доктор Петър Берон” в Кюстендил откриха абитуриентската фиеста в областния град. Тази година училището изпраща 107 дванадесетокласници, които по традиция се събраха в училищния двор на едно от най-старите учебни заведения под Хисарлъка. Абитуриентите заедно с класните си ръководители се отправиха след това към гаровия площад за снимки пред Войнишкия паметник. Там ги посрещнаха десетки роднини, приятели и близки.

Абитуриентите тръгнаха за ресторант „Велбъжд”, където празнуваха, спускайки се по алеята със стълбичките, която кюстендилци преди години нарекоха Шан-з-Елизе, пише „Струма“.

Безспорно най-нестандартният абитуриент в началото на абитуриентската фиеста бе кюстендилец, който дефилира по халат на Версаче, с джапанки и пура в ръка. Момчето заклейми суетата и с финес и добро настроение се нареди в колоната от свои съученици със завидно самочувствие. Снимката му много бързо обиколи и социалната мрежа, където събра коментари от двата полюса. Разбра се и името му – Марк Манчев.

Кувертът тази година по заведенията, където роднините на абитуриентите се събираха, за да отпразнуват паметните събития, бе 40 лева. „Ние си ангажирахме места за около 80 човека още през ноември. Платихме капаро, за да сме спокойни”, споделя баща на абитуриент.

Добавени коментари

Все тая публикува:
24 Май 2022 | 11:14
Пича прилича на цар плъх
Вуте публикува:
23 Май 2022 | 18:53
Тоя оли още от сега не го слуша главата...
Петя публикува:
23 Май 2022 | 15:37
На пазара в Петрич са по 35 лв тея халати. Не е оригинален, имитира оня с табелите от Инстаграм
Петя публикува:
23 Май 2022 | 15:36
На пазара в Петрич са по 35 лв тея халати. Не е оригинален, имитира оня с табелите от Инстаграм

Добавете Вашия коментар

TOP