„Плувно лято 2022“ Банско

05 Юли 2022 | 11:41
4 коментара
Общество
Плувно лято 2022  Банско

Приключи програмата „Плувно лято 2022“ и с децата от гр. Банско – част от лятната програма на МКБППМН, финансирана от община Банско.
В продължение на две седмици над 200 ученици от НУ „Св. Паисий Хилендарски” и СУ „Неофит Рилски” се включиха по график в заниманията по плуване. Тази година треньори на децата бяха Светлана Цветкова и Иван Баряков, които бяха подготвили програма за обучение. С изключителен професионализъм, внимание и отношение, съобразно възрастта на децата, те успяха да им поднесат както теоретическа подготовка и правила за безопасно поведение, квалифицирани уроци за правилно плуване, така и много забавни водни игри и скокове.
По традиция домакините от аква-парка в хотел Регнум подариха на децата допълнителен ден на басейните и празничен коктейл. В този ден бе организирано и състезание по възрастови групи и пол, като призьорите получиха медали. За всички участници имаше грамоти от нашите домакини.
Плувно лято 2022 продължава до 8 юли с потребителите от социалните заведения в гр. Банско.
 

Добавени коментари

Банско е №1,но не и Мацуревия келеш! публикува:
05 Юли 2022 | 22:58
Тези "злобари" са ухапани от герб.Тези "злобари" не са балами със затворени очи.Те добре знаят и разбират колко пари чини не само Мацурев,но и Тиквата от Банкя.Кой друг лидер на която и да е партия се показва по два пъти на ден по всички телевизии да плещи глупости,на които всеки му се смее.По-голям простак не сме виждали,но и на него времето му изтича.Така че -замълчете,защото всичко е прозрачно!
Банско е НОМЕР 1! публикува:
05 Юли 2022 | 16:32
Приятели на Банско! Злобари много и платени! Не се тревожете за Мацурев, той ще продължи да работи за града ни и няма да ни изостави! С подкрепата на Мацурев, Банско премина през най тежкия си период - ковид кризата и затварянето на града ни! Банско познава и помни своите чада герои!
Защо лъжете? публикува:
05 Юли 2022 | 16:24
Всичко в Банско се финансира от и със помощта на ексдепутата Алекс.Мацурев.Не го пренебрегвайте!
"Плювно лято Банско 2022" публикува:
05 Юли 2022 | 16:21
Изплакнете и Мацурев.Той е като шамандура-никога няма да потъне!

Добавете Вашия коментар

TOP