Плувецът Антъни Иванов: Само в България тревата е дрога, а алкохола си го правим в мазето

08 Февруари 2024 | 15:27
5 коментара
Общество
Благоевград
Плувецът Антъни Иванов: Само в България тревата е дрога, а алкохола си го правим в мазето

Само в България "тревата" е дрога, а алкохола си го правим в мазето. Това написа във фейсбук профила си плувецът Антъни Иванов, който бе хванат с марихуана в Благоевград.

Към публикацията си Иванов е прикачил снимка спортиста с най-много златни олимпийски медали за всички времена Майкъл Фелпс, на която се вижда как той пуши трева от бонг. 

Стана ясно, че количеството канабис, открито у Иванов е 0,4 грама. Той е бил спрян за проверка в следобедните часове в сряда в ж.к. „Еленово" в Благоевград. Бил със свой приятел - 21-годишният Борис Панайотов. Двамата са предали с протокол за доброволно предаване пластмасов гриндер с остатъци от тревиста маса и стъклена лула с тревиста маса, която след направен полеви тест е реагирала положително на канабис.

"Няма да се оправдавам за нещо, което се случи защото не съм лъжец, но много неща в медиите са написани доста грешно и подвеждащо. Въпреки това бих искал да кажа, че не съм задържан за 24 часа и тази сутрин бях в басейна. Случаят вчера беше определен за "маловажен" от органите на реда и бях пуснат след 1 час заради "смешното" количество от 0.02г. Разбирам защо стига всичко това до медиите просто не разбирам защо се вдига шум за такива неща, а не за сериозни такива. Пожелавам ви лек ден. Ето ви и Майкъл Фелпс преди години, но едва ли го наричат с такива епитети каквито вече чух аз", пише още Иванов.  

 

 

Прокуратурата засега не е образувала досъдебно производство, а само предварителна проверка. Антъни Иванов и Борис Панайотов са били задържани за няколко часа и освободени.

Добавени коментари

rexx публикува:
09 Февруари 2024 | 21:06
Иcкaте ли луд ceкc за 2-3 часа, силни epeкции, яpки opгaзми, много cпepмa и повишен тeстoстеpoн! Toвa е подобрена формула на Виaгpa сeгa е безoпаcнo на всяка възpаcт! Не пpопyскайтe шансa да направите своя ceкc незaбpавим----- https://use.my/azalfa
Всезнайко публикува:
09 Февруари 2024 | 19:21
Дървен философ. Поне си замълчи. Сгафил си това е.
И. Бочов публикува:
08 Февруари 2024 | 20:43
Прав е, в другите държави 0,4 може да не е нищо, но в БГ има закони и важат за нас. Така в САЩ можеш да си вземеш АК 47 от Walmart, у нас от хранителен магазин - не. Да каже плуващия Боб Марли, ако е толкова възмутен, до сега какви кампании е организирал за легализацията на тревата у нас. Щото ако не е, то сега е просто оправдаващ се двуличник.
Фф публикува:
08 Февруари 2024 | 19:44
В балгароя се спазват законите само за маловажни престъпления
Старшинката публикува:
08 Февруари 2024 | 17:36
Ами пафкай си тревата другаде, пикльо, в България не може и ще спазваш законите, защото не си над тях!

Добавете Вашия коментар

TOP