Плевнелиев ридае: Близнашки, защо ме предаде?

20 Юни 2015 | 10:50
0 коментара
Политика
Плевнелиев ридае: Близнашки, защо ме предаде?

Продължава драмата на протестърите, че техният човек Георги Близнашки ги предаде знаково, като "зави" към ДПС.

Както агенция ПИК вече писа (вижте в ОЩЕ ПО ТЕМАТА), изтерзаните мозъци на видни активисти от "Протестна мрежа" са стигнали до извода, че проф. Близнашки е бил просто един внедрен агент на Делян Пеевски сред "умните, красивите и интелигентните".

Сега шоуто става още по-пълно - от президенството също реагираха гневно срещу Близнашки, когото назначиха за служебен премиер на България преди има-няма десет месеца.

Ето писание във Фейсбук на шефката на президентската канцелария Екатерина Захариева, която бе и вицепремиер на Близнашки:

„С учудване научих новината, че проф. Близнашки се е съгласил да бъде съветникът на ДПС във Временната парламентарна комисия за промяна на Конституцията. Не намирам причината защо човек, който беше противник на решенията и управлението на партиите в 42-рото НС, сега е яростен противник на промените в съдебната власт и се противопоставя на толкова нужната ни реформа в съдебната система.

Би било нормално професор по конституционно право да вижда крещящата нужда от реформа в сектора и то не някога, а сега и веднага. За мен не са ясни аргументите за решението му и със съжаление установявам разочарованието, което той поднесе на толкова хора", роптае Захариева, очевидно от името на шефа си Росен Плевнелиев.

Той пък за пореден път и съвсем по мъжки предпочита да мълчи и да се изсулва от протестърския въпрос: КОЙ, ако не ти, Роско, назначи Георги Близнашки за министър-председател?

Добавете Вашия коментар

TOP