Плевенският театър ще представи в Банско най-новия си спектакъл „Пролетно тайнство”

05 Юли 2015 | 09:25
1 коментара
Култура
Плевенският театър ще представи в Банско най-новия си спектакъл  Пролетно тайнство”

В Банско продължават летните театрални празници „На публиката – с любов“, съобщават от пресцентъра на общинската администрация.

До 7 юли жителите и гостите на курортния град ще видят още две от най-добрите представления, които се играят в момента в България. Днес на голямата сцена плевенската трупа ще представи най-новият си спектакъл „Пролетно тайнство” от Крис Грийнхалч. В „Пролетно тайнство” се срещат две големи личности, оставили следа в световната култура, правейки революция в своите области – Игор Стравински в музиката и Коко Шанел в модата. Предизвикателството в тези образи идва от тяхната непримиримост с общоприетите правила, докато същевременно те остават верни на своите правила, които отстояват през целия си живот. Темата за любовта между Коко Шанел и Игор Стравински, представена от съзвездие от актьори, със сигурност ще предизвика интереса и любопитство на публиката.

Театралните празници ще завършат на 7 юли с постановката „Око под наем“. Билети могат да се закупят всеки ден от 9:00 до 19:00 часа на касата на читалище „Никола Вапцаров“.

Добавени коментари

Коко Шанел публикува:
05 Юли 2015 | 20:30
Интересното е с кое представление ще се покаже община Банско и в ролята на кого ще се превъплати самият Джордж Икономов-Монтофонски.Ще видим на есен.

Добавете Вашия коментар

TOP