Питбул нападна пудел и стопанката му в Рупите

07 Септември 2023 | 10:23
2 коментара
Общество
Благоевград
Питбул нападна пудел и стопанката му в Рупите

Питбул е нападнал пудел и стопанката му в живописна местност, която е обвита в мистичен ореол.

 

Случаят е от 29-и, когато Полина и нейното семейство посещават Рупите.

 

Жената влиза в черквата да запали свещ и оставя кучето на майка си отвън.

Когато излиза, тя вижда, скупчени хора там, където е оставила майка си с пудела.

 

Това, което видях, ще бъде запечатано до края на живота ми. Той го захапва през цялото телце, беше го захапал първия път през тялото, после през врата и реално благодарение на по-дебелата каишка не е успял да го захапе през гръкляна, каза за Нова Тв Полина.

По ушите също имаше нахапвания, в слабините има няколко рани, така че има три шева там. В този момент започнах и аз заедно с другите хора да дърпаме животното. Имаше още няколко човека,  по-силни мъже, които се опитваха да го издърпят назад, но кучето бе страшно и силно. Просто това беше непосилно дори за тях, дори и с ритници нямаше как да се случи, допълва жената.

 

Това, което направих, е това, което знам, че трябва да бъде причинена болка на животното. Опитах се първо да му отворя челюстите, като бръкнах с ръце вътре в устата му и тогава си нараних и аз пръста, защото то ме захапа при стискането на устата. Той реално перфорира края на пръста ми, каза още Поли.

В същото време видях, че има огромна рана на главата си кучето и му бръкнах в раната доста силно с палците си, за да може то да усети болка и в действителност това беше нещо, което проработи и то избяга. Шокът обаче беше огромен и адреналина. Човек в такъв момент не мисли за живота си и аз бях готова на всичко, за да спася кучето си, добави Полина.

Въпреки че питбулът е бил с каишка, той не е открит и от пристигналте полицаи.

 

Хората наколо допускат, че кучето е собственост на някой, който държи сергия наблизо, и стопанинът го е скрил.

На пудела е оказана лекарска помощ в клиника в Сандански и са му обработени раните, а след случилото се Полина вече ходи с електрошок в чантата./nova.bg

Добавени коментари

Д.Димитров публикува:
10 Септември 2023 | 22:36
Наистина са комплексари и в по голямата си част некадърници на които кучетата дават някакви поводи за самочувствие
Бъркаш му в гъза публикува:
10 Септември 2023 | 20:29
До кога тези комплексари ще си разхождат големите и агресивни кучета без намордници Ефтаназия и доживотен затвор за собствениците

Добавете Вашия коментар

TOP