Пишман шофьори от Благоевград пометоха пешеходец и мотоциклетист

19 Април 2024 | 11:28
1 коментара
Криминално
Благоевград
Пишман шофьори от Благоевград пометоха пешеходец и мотоциклетист
На 18.04.2024 г. около 09:35 часа на ул. “Стефан Стамболов" в Благоевград, извършвайки маневра на заден ход, лек автомобил, управляван от 69-годишен водач е блъснал 78-годишен пешеходец. Човекът е паднал на пътното платно, съобщават от ОДМВР Благоевград.

Водачът на автомобила е транспортирал пострадалия в ЦСМП-Благоевград, където след извършен медицински преглед е установено, че е пострадалият е с фрактура на раменната става и е настанен за лечение в МБАЛ-Благоевград.

На водача и пешеходеца са направени проби с технически средства за употреба на алкохол, които са отрицателни.

На същата дата около 11:30 часа на ул. “Ал. Стамболийски" в Благоевград, лек автомобил,с 58-годишен водач, излизайки от обособен паркинг е отнел предимството и е блъснал мотоциклет. 

68-годишният водач на мотоциклета е получил охлузни рани в областта на ръцете и краката. След извършен медицински преглед той е освободен за домашно лечение.

На участниците в ПТП-то са направени проби за употреба на алкохол, които са отрицателни.

Добавени коментари

Очевидец публикува:
19 Април 2024 | 16:47
Пишете пълни глупости! Първо, виновният водач на лекия автомобил извършва нарушение, като пресича двойна непрекъсната линия! Второ, водачът на мотоциклета въобще не е на посочената възраст и освен това той също извършва нарушение, движейки се в насрещното движение!

Добавете Вашия коментар

TOP