Писателката Гергана Тодорова се срещна с потребителите от Защитеното жилище и Центъра за настаняване от семеен тип в Симитли

05 Май 2022 | 10:28
0 коментара
Общество
Писателката Гергана Тодорова се срещна с потребителите от Защитеното жилище и Центъра за настаняване от семеен тип в Симитли

Писателката, родом от Симитли, автор на книгите „За Какаото и Кадифето“ и „За Хармонията и Морето“, Гергана Тодорова проведе поредната си среща в социалните центрове на територията на община Симитли.

 

Този път, усмихнатата писателка се срещна с потребителите на Центъра за настаняване от семеен тип на пълнолетни лица с психични разстройства - град Симитли и Защитеното жилище.

 

По традиция Гери почете от своите стихотворения, след което подари книги с лични пожелания на потребителите и специалистите от двете социални услуги. Те от своя страна и подариха специален подарък по повод предстоящия ѝ имен ден.

 

„С ръководството от общината сме задружен екип в тази социална инициатива - да се срещаме с потребителите, да си поговорим и да се повеселим...Получава се! Имаме една емоция - РАДОСТ В ОЧИТЕ, а това е най-естествения мост на Душите... Едни смислен Ден, озарен!“, каза Гери след днешната среща.

 

Припомняме, че преди повече от месец писателката Гергана Тодорова стартира съвместна инициатива с Община Симитли и Социално звено – Симитли, в рамките на която тя посети всички социални услуги в общината.

Добавете Вашия коментар

TOP