Писателката Гергана Тодорова и Община Симитли започнаха съвместна инициатива в социалните центрове

18 Март 2022 | 10:17
0 коментара
Култура
Писателката Гергана Тодорова и Община Симитли започнаха съвместна инициатива в социалните центрове

От днес започват срещите на писателката, родом от Симитли, Гергана Тодорова с потребителите на социалните услуги в общината. Инициативата е съвместна и се организира от Гергана Тодорова, Социалното звено към Община Симитли и Общинска администрация – Симитли.

 

В днешния ден Гери бе посрещната с топлота и радост от потребителите и специалистите в Дневните центрове за деца и възрастни „Слънчев ден“ в кв. „Ораново“.

 

Община Симитли, в лицето на ръководителя на Социалното звено Ивайло Гоцев направи дарение към двата центъра – двете авторски книги на Гери „За Какаото и Кадифето“ и „За Хармонията и Морето“.

 

В рамките на срещата, Гергана Тодорова имаше възможността да поговори с хората и с екипите на двата центъра. На фона на релаксираща музика, тя прочете избрани стихове и есета от книгите си.

 

Срещата приключи с подарък към писателката, направен от хората - саксия с цветя и автографи, които Гери раздаде на потребителите и специалистите, които с интерес слушаха емоционалните думи, написани от нашето прекрасно момиче!

Добавете Вашия коментар

TOP