Пиромани запалили дискотеката на Сървайвъра Ахмед Шуганов в Разлог през аспирацията

05 Февруари 2016 | 18:58
2 коментара
Криминално
Пиромани запалили дискотеката на Сървайвъра Ахмед Шуганов в Разлог през аспирацията

Пиромани запалиха дискотеката на Сървайвъра Ахмед Шуганов в Разлог през аспирацията. Пожарна и полиция бяха вдигнати на крак снощи заради поредния палеж на заведение в центъра на курортното градче, съобщава репортер на Pirinsko.com.

Според източник на Pirinsko.com, нощния клуб е запален малко след 3:00 часа тази нощ. Пироманите пробили и срязали аспирацията на заведението, от кадето наливали запалителна течност, след което я запалили. СОТ система е сигнализирала за нарушение и благодарение на екипа на СОТ е подаден сигнал за пожар.

Пожарът е потушен от екип на РСПБЗН-Разлог. Щети: около 8 кв.м. от бара на заведението и тонколона. Стойността на нанесените щети и причината за пожара са в процес на установяване. По време на инцидента в заведението не е имало хора. За случая е уведомена РП-Разлог, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР-Благоевград.

Припомняме, че на 25 декември миналата година около 04:00 часа нощното заведение бе запалено с коктейл "Моллотов" през аварийния изход и изгоряло до основи. Това е второ посегателство в рамките на два месеца към бизнеса на Сървайвъра Ахмед Шуганов. 

Нощното заведение е в близост до стария битов комбинат в Разлог. То е открито на 21 ноември 2014 г. Към момента извършителя е неизвестен. Полицията работи по случая.

Добавени коментари

,,,llllll публикува:
06 Февруари 2016 | 11:28
пише се КЪДЕТО, МАЛОУМНИЦИ!
ххххх публикува:
05 Февруари 2016 | 19:09
Това е от конкуренцията,братята Калоянови са опасни но въпреки всичко зоната ще работи довечера

Добавете Вашия коментар

TOP