Pirinsko.com пита съветничката от ГЕРБ Гергана Костова за далаверите във ВиК - Разлог?

05 Април 2022 | 20:06
129 коментара
Общество
Pirinsko.com пита съветничката от ГЕРБ Гергана Костова за далаверите във ВиК - Разлог?

Полицейска съпруга дерибейства в Разлог с благословията на ГЕРБ!

Ще поеме ли политическата и професионална отговорност Гергана Костова за скандалните схеми във ВиК - Разлог?

Pirinsko.com попита общинската съветничка от ПП ГЕРБ и началник инкасо във ВиК Разлог Гергана Костова, защото разложката общественност трябва да знае!

1. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова не изпълнява служебните си задължения, като организатор продажби и инкасо при събиранто на задължния към водното дружество?

2. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е допуснала за последните години над 500 000 лева задължения на физически и юридически лица приближени до ГЕРБ?

3. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова не е уведомявала по надлежния ред длъжници на ВиК Разлог с цел задълженията да са с изтекла давност?

4. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е допуснала незаконни присъединявания към ВиК мрежата в общините Разлог и Банско, като всички са приближени до партията на Борисов - ГЕРБ?

5. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е назначила вуйчо си на работа във ВиК Разлог, за да отговаря за хлорирането на водата?

6. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова незнае, че близки до нея служители на дружеството в Разлог са крали белина и продавали в хотел в Банско?

7. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е запозната с фалшивите сигнали за авария, след което багера на дружеството работил на частно в полза на приближени до самозабравилите се първенци в ГЕРБ - Разлог.

8. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е използвала за влияние служебното си положение?

9. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова преди местни и парламентарни избори е правила предложения към бившата управителка на ”Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград инж. Росица Димитрова да се стуимулират финансово най-приближените "послушковци" от ГЕРБ в дружеството под формата на допълнително материално стимулиране (ДМС). 

10. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова заедно със служители от водното дружеството са участвали в митинги, предизборни кампании на ПП ГЕРБ, концерти на певеца Веселин Маринов, както в област Благоевград, така и в София за сметка на ”Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград?

11. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е взимала процент от събираното желязо от багериста на ВиК - Разлог, който събирал след всяка авария в двора на дружеството?

12. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е паркирала личния си автомобил марка Тойота в двора на дружеството, като плашела персонала, че това е колата на управителката инж. Росица Димитрова?

13. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е инструктирала всички инкасатори към ВиК дружеството да сигнализират първо и единственно на нея за назаконно открити присъединения към ВиК мрежата, както да не нарушават спокойствието на гражданите, особено ако са членове на ПП ГЕРБ?

14. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова не е потърсила съдействие от органите на реда, когато нейните служители са били подложени на унижение дори малтретирани при изпълнения на служебните си задължения, а именно да проверяват водомерите на затворени или добре охранявани обекти на лица близки до ГЕРБ и криминалния контингент?

15. Вярно ли е, че г-жа Гергана Костова е купила джип марка Тойота от бившата шефка на ”Водоснабдяване и канализация” ЕООД – Благоевград инж. Росица Димитрова за сумата от 80 000 лева?

Pirinsko.com дава право на отговор на Гергана Костова, ако има желание да се оправдае пред разложката общественност и читателите на Югозападната медия!

Добавени коментари

Годлево публикува:
17 Ноември 2023 | 13:26
Баба дешка прави чудеса!
Ублагоевград публикува:
17 Ноември 2023 | 13:17
И мъжо и Гошо Костов вън от полицията в Банско, да го пратат у видинско!
Драг. публикува:
08 Април 2022 | 00:16
Да да цялото Разложко а и Банско ВИК, беше служба за поръчков рекет.
До пак публикува:
07 Април 2022 | 21:57
Никой не я е опетнил! Тая се чувстваше все едно има Натурален акт! Най малко!
До Бабикян публикува:
07 Април 2022 | 15:52
Съгласен съм с вас -откъде накъде Гергана Костова ще ви дава отговори на въпроси, които касаят шефовете - бивш и доскоро ВРИД! Откъде накъде ще дава отговори на сульо и пульо за това каква кола кара и откъде я е купила и за колко пари- затова има сметна палата и деклариране на доходи, които вярвам, че като общински съветник си подава! Откъде накъде няма да праща служителите си да спират водата на хора които не са си плащали, значи сте съгласни едни да плащаме, други - не! Откъде накъде тя ще носи отговорност за действията на работници във вик, които даже не са в нейния отдел! Откъде накъде замесвате майка и и роднините и в тая помия! САМ СИ ОТГОВАРЯМ И АЗ- ЖАЖДА ЗА ВЛАСТ НА ХОРА, КОИТО НЕ МОГАТ ПО ДРУГ НАЧИН ОСВЕН ПО НАЙ-МРЪСНИЯ ДА СЕ ИЗДИГНАТ ОСВЕН С МРЪСОТИЯ И КАЛ! ЖАЛ МИ Е ЗА ВАС Т.Н. ДЕМОКРАТИ ЗА СЛАБА БЪЛГАРИЯ!
Бабикян публикува:
07 Април 2022 | 15:28
Тоа крал оне крал, май всички пишещи тука сте в амнезия- СИНЪТ на най - големия крадец, който присвои всички горски хижи и имоти, експлоатираше народа да му работи за тоя що дуе- Марин Катранджиев от с.Годлево- лев ташак на Росица Тоткова и един от приватизаторите и обрал от народа куфарчета с пари, в крайна сметка с няколко апартамента по софия и благоевград и разбити горски имоти Е НАЗНАЧЕН ЗА ШЕФ НА РАЗЛОЖКОТО ВИК/нищо против момчето/. Не усещате ли как се завръщат най-големите крадци в историята на България пак на власт. И аз задавам въпрос на шефа на благоевградското вик: 1.Защо се привиква елена дурева на спевка, и с евентуалното и завръщане на работа във вик-разлог- та тя заедно с дамянов през ония велики години 2006-2009 за всяко включване на хотел или къща в банско взимаха комисионни-ТАКА ЛИ ЩЕ БОРИМ КОРУПЦИЯТА? 2.Кой г-н началник на вик благоевград ви притиска да уволните Гергана Костова? 3.Кой плати тази позорна статия? 4. Имате ли роднинска връзка с въпросната елена дурева? 5.Защо е назначен за шеф в разлог сина на най-големия приватизатор? 6.Пишете се безпартиен- откъде тогава ви притискат? 7.Защо не се обърнахте към бившия шеф или към временно изпълняващия в разлог, а точно към Костова, та тя е един обикновен служител? Можете на не ми отговаряте- достатъчно съм живял за да знам отговорите!
накол публикува:
07 Април 2022 | 12:01
Госпожо Вили Кротева,ние пишем и търсим сметка на крадци имошенници и курви,когато боравят и крадат от публични средства,тоес от нашите пари,па за некоя си гери ми дрме на шнуро,анадъмиш !
пак публикува:
07 Април 2022 | 11:01
Опетнихте я! ФАКТ! Но идете питайте тия над нея- началника им, началниците по районите, началниците в благоевград! Това е държавно дружество на което всяка година се правят отиди! Просто опетнихте момичето!
Гласувайте публикува:
07 Април 2022 | 10:50
В Банско и Разлог е много голям купения вот от работодатели и началници на разни държавни учреждения.
Веика публикува:
07 Април 2022 | 09:58
Махнета я Кротевата Гергана Костова шест месеца се крие болнични
ot Bachevo публикува:
07 Април 2022 | 09:45
Banenino e prav
Баненин До Вили Кротева публикува:
07 Април 2022 | 09:08
Ти не си викана в МВР да не стачкуваш, Дуди Фарфаров и Андоновия не ти са идвали в къщатА на гости да не говориш срещу Герчев, не си търсила работа и да ти кажат че местото е запазено от сестра ти и Герчев , Сестра ти пращаше Лиляна Коцакова чийто мъж Евгени работи във ВиК да мие прозорците на Герчев зет ти стана полицай срещу един камион дръва питай сват си Владо и Бойчо Стойчев за дипломата му и как стана офицер без конкурс оти Гери лиже Цветанов така че си гледай измислената къща Дешка дека прогресира заради Герб и не отваряй устите на людето а наведи глава и се засрами
Вили Кротева публикува:
07 Април 2022 | 08:48
След 2-3 дни коментиране сега и аз да кажа нещо на всички ВАС - моля, не я мислете сестра ми Гергана Костова - нито ви е в дома, нито ви е на масата , нито ще и вземете потенциала и ръцете! Всички имате сестри, братя, жени, мъже моля да си коментирате и квалифицирате тях! И любезно моля да не коментирате майка ми - Дешка Кротева! Коментирайте си вашите майки, а това какво ще работи и какво и къде ще яде Гергана Костова, ама изобщо не е ваша работа! Всеки да си гледа неговата КОЛИБКА! Всички ние в това число и вие коментаторите, караме хубави коли…. Не бъдете толкова елементарни и ограничени!!! Защо българина го хваща ТРАЙНА АМНЕЗИЯ , когато му е удобно ??? За разлика от ВАС , аз заставам с името си, защото няма нищо от което да се притеснявам, не се крия зад измислени имена!!!!!!!! Злобата е най-големия неприятел на българина! Колко е лесно “НЯКОЙ МЪЖ БЕЗ ТОПКИ”, да стой от страни и да хвърля “ПРАХ В ОЧИТЕ НА БЕДНИТЕ” !!! На всички ви желая здраве!
Народа публикува:
07 Април 2022 | 08:36
Преди две години ВиК беше изпратило инкасаторите (рекетьори) с една тетрадка да изнудват хората да се разписват доброволно че който има две неплатени сметки за вода, ще бъде изключен незабавно. Инкасаторите ми обясниха че това е по заповед на същатата тази овца.
Разлог публикува:
07 Април 2022 | 08:27
Госпожо Ружена Кондева - Разложката прокуратура да не спи или делите крадената риба от Чичото днес до обяд излезте с официално становище за образувана проверка
ВиК публикува:
07 Април 2022 | 08:19
ВиК полиция горе на проверка в цеха на другата Богородица Васка Бележкова да видим оти Пъдпъдъко всеки петък зима по чанта месо на него и Дешка и в прокуратурата за престъпление по служба Жоро рече байпаса е направен от Пъдпъдъко
ВиК Разлог публикува:
07 Април 2022 | 08:13
Костовата пръдла да си отива в Драглище и с нея дрогаджията Цапата и Пъдпъдъко дека обърна Вик на бащия само частно с държавен трактор и нафта Катранджиев и тримата вън
123321 публикува:
07 Април 2022 | 08:09
Русо гладно нема.Небой се Гери учинаа Илона е зад теб.Това което си направила за фамилията и кликата от герб в драглище всечки го знаем. Една проверка и работника от ВиК в твоето село ще изпее всичко за да си запази местото.....
мария публикува:
07 Април 2022 | 07:22
гергана помниш ли защото и аз помна кога казахте че има партийно порачение да ходим на концерти на веско маринов на въпрос номер 10 съм свидетелка и не само служители във вейка а горе долу жени герб разлог си бехме под строй
Запознат публикува:
06 Април 2022 | 23:50
Не само в Разлог и Банско а и в Баня да се поразрие Да се види съпруга на кметицата /водопроводни в селото/ колко незаконни включвания е направил в римската махала, с уговорката включените да гласуват за жена му - сервитьорка. В селото се говори, че и той е плащал заедно с касиерката от ВИК за изборите. Май и там Герганчето е отпуснала някой лев!!!
Костадин Загорчин публикува:
06 Април 2022 | 22:47
Геро, извинявай, но за да се измъкна трябваше някой да изгори. Ти си ми най-изгодна . Таза статия я договорих в местността Кошеривата при бай Владо Колчагов. Той никога не ме аресоваше, но сега вече сме в един отбор и с бачьо Дине Дурчов . Я отговарям пред Владо , а Благо кишевия пред Дине Дурчов . Марио евджениь и кадри те тримата си знаят
Дешка публикува:
06 Април 2022 | 20:43
Гледам набръковате тоа или оне,тава си е работа на гербаджии за да я очапазят,оти и са сърбали попарата,ама нека и,оти си беше много повервала,пък и много е окрала,топ стандарт на живот Дека води не е от заплати де,ле и ние работим,ама зорлем кретаме.
Наш Цапа публикува:
06 Април 2022 | 18:52
Гери не бой се Георги е с връзки в Града на сините камъни стаята че е с убав изглед па там и водата е без пари
До Гери публикува:
06 Април 2022 | 18:02
Боли Ви гербаджии отивате в небитието лека- полека макар и бавно започват да Ви гонят от работа махнат ли Гешев и Ружена Кондева ще започва да Ви разпитва не Бриндо ще почнат тук там и арести от това се страхувате от присъди не от клюки не изопачавайте нещата мили Гербери и за кражбите не ви е виновен нито Пламен нито Марков вие се самозабравихте като Вожда ви от Банкя
ДО ГЕРИ публикува:
06 Април 2022 | 17:29
ГЕРКО, ТЕГЛИ ИМ ЕДНА МАЙ-НА НА ЗАМЕСЕНИТЕ В ПОЛИТИЧЕСКИ ПОРЪЧКОВАТА И МНОГО, АМА МНОГО ДОБРЕ ПЛАТЕНА СТАТИЯ. ОТДАВНА СИ ИМ ТРЪН В ОЧИТЕ, НО ДОСЕГА НОМЕРА НЕ ИМ МИНАВАШЕ. ЧУДИХА СЕ КАКВО И ПО-ТОЧНО КАК ДА ГО НАПРАВЯТ, ТА РЕШИХА ДА ПЛАТЯТ ЗА ПОДОБНО ГНУСНО ПИСАНИЕ. Е, ДА СИ ЗНАЯТ, ЧЕ НОМЕРА ИМ ПАК НЯМА ДА МИНЕ, САМО ДЕТО ПОХАРЧИХА ЕДНИ ПАРИ. ХАЙДЕ СЕГА МАЛКО НА СЪД, ТА ДА ВИДИМ КОЙ КРИВ, КОЙ ПРАВ. ВИСОКО ВДИГНАТА ГЛАВА, ТА СЛЕД ДЕЛОТО, КОЕТО СЪС СИГУРНОСТ ЩЕ Е В ТВОЯ ПОЛЗА ДА ГИ ВИДИМ. ДО ВСИЧКИ КОМЕНТИРАЩИ - АКО БЯХТЕ ТРЕЗВОМИСЛЕЩИ ХОРА, БИХТЕ СИ ЗАДАЛИ ВЪПРОСА - УВОЛНЕНИЕ ПО МЕДИИТЕ ЛИ СТАВА ВЕЧЕ И РАЗПИТА бРИНДО ЛИ ГО ВОДИ? СМЕШНИЦИ
Надежда Хаджиева публикува:
06 Април 2022 | 15:04
И ОТНОВО..СЪЖАЛЯВАМ ГЕРИ .... НО ЗНАЕШ.. ЗА ВСИЧКАТА БЪРКОТИЯ И КРАДНИ ВМЕСТО ЗАГОРЧИН..ЩЕ ОТГОВАРЯШ ТИ..... ЗАЩОТО ТОЙ СЕ ИЗМЪКНА ХИТРО...А ПОВЕЧЕТО ВЪПРОСИ ТРЯБВА ДА БЪДАТ ОТПРАВЕНИ КЪМ Г-Н ГЕРЧЕВ И МАРА ЗАЩОТО ТИ ПОВЕРИХА ЕДИНСТВИНОТО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ КОЕТО ИМА РОЗЛОГ В РЪЦЕТЕ НА НЕ БЕЗИЗВЕСТНАТА МУТРА ЗАГОРЧИН.....ЧЕ ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТУК...ТОЙ Е ХИТРЕЦ...УСЕТИ НА КЪДЕ ДУХА ВЕТЕРЕ И БЕШШШШ... ЗАБИТИ НОЖА В ГЪРБА...... ГОЛЯМО СЖ.. ЗА ТЕБ...ТРЯБВА НАРАДА НА РАЗЛОГ ОБИЩИНА ДА БИЧУВАТ И МАРА ... ТЪЙ КАТО Г-Н ГЕРЧЕВ ИНЕ Е НА РАБОТА ...ЗНАЕШ... ЧЕ ЗНАМ МНОГО... ВЪПРЕКИ ВРЕМЕТО ОЩЕ ЕДИН ПЪТ СЪЖЕЛЯВАМ ЗА ТЕБ... И ЗАСТАВАМ ТВЪРДО ЗАД ТОВА...
Надежда Хаджиева публикува:
06 Април 2022 | 14:44
ЗНАМ ЗА КАКВАЛО ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯ Г-ЖА КОСТОВА И ЗНАМ ЗА КАКВО ТРЯБВА ДА МЪЛЧИ... НО ЗА ХАУСА СЪЗДАДЕН ВЪВ ВИК ГР.РАЗЛОГ НАЙ -ГОЛЛЯМАТА ОДГОВОРНОС ОТ САМОТО НАЧАЛО КОГАТО ГЕРБ Е НА ВЛАСТ ТРЯБВА ДА ОТГОВАРЯТ НАЙ-ВЕЧУ Г-Н ГЕРЧЕВ И МАРА ЗАЩОТО ТЕ ПОЗВОЛИХА И ТЕ ВНЕДРИХА КРАДНИТЕ ВЪВ ВиК ТЕ ПОЗВОЛИХА ЕДИНСТВИНОТО ДЪРЖАВНО ПРЕДПРИЯТИЕ В ТЕПИТОРИЯТА ОБИЩИНАТА ДА СЕ УПРАВЛЯВА ОТ МУТРАТА ЗАГОРЧИН....Е КАК ДА НЕМА КРАДНИ... ТОЙ СЕ УСЕТИ НА ВРЕМЕ НА КЪДЕ ДУХА ВЯТЪРА И БЕШШШ А НОЖА ЗАБИ В ГЪРБА НА КОСТОВА ... ТЯ Е КУКЛА НА КОНЦИ... СЖ ...ГЕРИ ЗНЕШ ЧЕ ЗНАМ МНАГО... ЗАЕШ ЧЕ НАЗНАЧАВАТЕ НЕОПИТНИ КАДРИ .... А ОПИТНИТЕ СА ВИ НЕ УДОБЕНИ ЗА ТАКИВА КАТО ЗАГОРЧИН МНОГО ДОБРЕ ГО ЗНАЕШ ...ПРИМЕР ВЪРНАХТЕ КРАДЛАТА... ГЕРГАНА ПОПОВА В ПРЕДПИЯТИЕТО КОЯТО ПРЕДИ 3 ГОД. ПРЕСВОИ 2000 ЛВ. ОТ КАСАТА НА ВиК ...ПОЯСНЯВАМ ...ТОВА Е ЖЕНАТА НА НЕ БЕЗИЗВЕСТНИЯТ МУШЕНИК И КРАДЕЦ МИЛЕН ПОПОВ.... ЗАЩО- ЗАЩАТО ,,,ЗОЩОТО ЧЕ КАЖА НА РОСА ВСИЧКО"... ЦИТИРАМ НЕГОВИ ДУМИ ...ГЕРИ .....ЛИЦЕТО НА СЕВЕЙСТВО КРАДЦИ ПОПОВИ ... Е ЛЕЦЕТО НА ГОРБ СЪЖАЛЯВАМ МИЛА......НО Е ИСТИНА КУРАЖ И УСПЯХ....
Илиян Джунев, кмето публикува:
06 Април 2022 | 14:40
Я съм най честни гербер в общината. Видех че Герчев не дава пари за Добърско и реших да си направа бизнес с пелети. Зимам си заплатата, ама не стапам в кметството, нема смисъл. Права си пелети и будалите па че гласуваа за мене. Сега ако може и Гергана да измъкнем, сичко е окей.
@ публикува:
06 Април 2022 | 14:22
До тук разбрахме, че ВиК началника е под чехъл и нищо не знае ха ха ха
Вик Банско публикува:
06 Април 2022 | 12:06
Щерката на баба Дешка - нема грешка. Че яде пицикурчи от навпавоко от на гудето газо и че копа нивата в Драглище. А ако неиска да си бега достойно от ВиК-то да отговаря пред прокуратурата.
Салвадор Дали публикува:
06 Април 2022 | 12:00
До Вейка-Еее глупак ,не те бива за нищо камо ли познаеш по коментарите кой кой е.Немам нищо общо с Цапата,просто ви гледам сеире на всички глупаци дека се криете зад разни имена .Не можеш да му се фанеш не на маненкия пръст ми никъде-боклук с боклук.Давай по същия начин и спи спокойно като клеветиш и нападаш хората.Па за тава че е расипал старчевата иди питай колко патеве му се молаа и слагаа да се зафане па.То се виде тия години Дека беше Вароше и Дека отиде.Ма нищо продължавай се в същия дух-тя простотията нема почивен ден
Кефало публикува:
06 Април 2022 | 11:38
Абе бабугери умни,що не си напрайте един канал в телеграм за далаверите в Разлоч,като гледам доста запознати има !! Ама тук и да коментирате файда-йок !! Трябват действия ,всеки ден реване по 4часа пред общината та белки нещо се опрай!!!
Цапата публикува:
06 Април 2022 | 11:32
Прости и тъпи гербаджии това не злоба и завист всички бъдещи управляващи трябва да знаят, че за всяка кражба трябва наказание и в тая страна закона трябва да се спазва а не без доказан доход Гергана да купува джип за 100 000 а ТикватА да спи с чекмедже ЗЛАТО всички требва да знаят че за кражба следва затвор
Гешев публикува:
06 Април 2022 | 11:08
Не е важно кой пише законите и кой ги прилага, а този който повдига обвиненията и дава присъдите. ГЕРБ-ери не се плашете аз съм с Вас. С уважение Иван Гешев.
Петър Попов публикува:
06 Април 2022 | 10:50
чат пат и я давам информация на пиринско оти пари требувааа, иска гаджето екскурзийка, миглички, причесчи, иска я покрия за аферата с изнесените егн с кондевата мастия по време на изборите- е предавам наште си люде ама че ми простаа я съм хлъзгав
ииии публикува:
06 Април 2022 | 10:45
абе тъпанари какви сте вие та на вас ще дава обяснения Костова- жалки сте
"мили мои будни граждани" публикува:
06 Април 2022 | 10:43
и като я уволнят- какво? ще станете по-умни вие будните граждани или по-богати или по-щастливи, или водата ще стане по-евтина -неее, същите загубеняци оставате, изтъкани от злоба и завист, нищо няма да постигнете освен проклятието върху вас което рано или късно ще ви застигне от толкова съсипани животи на хора. осъзнайте се някои от вас имат деца, а всичко се връща, бъдете сигурни, сега е Гергана-утре сте вие! с нетърпение ви чакаме да кацнете, жална ви майка!
da se uvolni публикува:
06 Април 2022 | 10:27
kostova zaradi tezi vaprosi si trygvash nali znaesh; sega se molq da te uvolnat za da ti doide akal i da pishe v knijkata uvolnena zaradi zloupotrebi dano gospod ima;
напускай ти не си пример за подръжание публикува:
06 Април 2022 | 10:23
гергана костова напусни с достойнство не преди това дай списъка на незаконните включвания и инкасаторите да се сменат незабавно те са и на подчинение и правят това което им каже тя самата тя дето се прави на честна с мъж полицай георги костов а къде е достойнството къде е примера на общественик общински съветник!
ТУМБЕ публикува:
06 Април 2022 | 09:55
НА ВНИМАНИЕТО НА ПРОКУРАТУРАТА И МВР ПОД ВЪПРОСИТЕ №2 И №3 ИМА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ ХАЙДЕ СЕГА ДА ВИДИМ КОН БОП ЯДЕ ЛИ
ЗА ВЪПРОСИТЕ НОМЕР 9 И 10 КОСТОВА КАКВО ЩЕ КАЖЕШ публикува:
06 Април 2022 | 09:29
ЗА НОМР 9 И 10 КОСТОВА КАКВО ЩЕ КАЖЕШ НЕ ТЕ Е СРАМ ПРЕД ИЗБОРИ ДА ДАВАТЕ ПО 100 200 ЛЕВА СЕЕДНО ДМС И ДА ГЛАСУВАТ ЗА ГЕРБ Е СА СИ ИДИ ПРИ МАЧАТИ В ДРАГЛИЩА И ДАЗАПОМНИШ ГЕРБ. А ЗА КОНЦЕРТИТЕ ДА НЕ ГОВОРИМ С ОНАА СВИНЯ ОТ БЛАГОЕВГРАД ДЕКА БЕХТЕ ДИГНАЛИ КОФИТЕ И СЕ МИСЛЕХТЕ ЗА ХОЛИВУДКИ АМЕ Я ИДЕ ВИДОВДЕН Е СЕ ГО ВИКНЕТЕ НА ЕРГЕНИНО ВЕСЕЛИН МАРИНОВ ДА ВИ ПЕЕ АМА МАЙ И ДРУГИ РАБОТИ ПРАВИ ТОЯ ПЮТЪР. ЗА НОМЕР 9 И 10 КОСТОВА ИСКАМ ДА ОТГОВОРИШ ПУБЛИЧНО НА СЕСИЯ НА ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ТАМ ЧЕ ПИТАМЕ СПОКОЙНО САМО ТАМ ДА ВИДИМ КАК ЩЕ СЕ ОТГОВОРИ
............... публикува:
06 Април 2022 | 09:16
Злоба, злоба, злоба- нищо друго не мога да кажа за тия писаници, всъщност мога- требваше ГЕРБ като дойде на власт да измете всички подлоги от вик, назначени по партийна седесарска линия, а те не са малко и се знаят кои са, та тогава аджеба начисто да се работи, а не да се траяаа фифи и мъже и да се пенсионират на службички и парички и сега само да рияаа с дуревата и роза, каназиревия, кацуновия, дамяновия и още и още. Сега и забиват нож в гърба на Костова- не ви прави чест!
марин максев публикува:
06 Април 2022 | 09:06
на въпрос 2 и въпрос 3 костова ще трябва да отговоря в съда не в медиите прокуратурата и съд това са нещата нема какво да се мотаме. свалям статията и я пускам в окръжна прокуратура благоевград тука става ввъпрос за серизни неща няма значение политическата обвързаност и аз съм от герб но това не ми дава право да бездействам и да нарушавам законите в моята служба!
Бойко Рашков публикува:
06 Април 2022 | 09:01
Из Разлог и Банско се развоне на корупция ама Бог високо цар далеко
Коце Дунин публикува:
06 Април 2022 | 08:56
Интересно е Джипсовете и другия хайлайф около тех из Банско по колко вода плащат
На бой публикува:
06 Април 2022 | 08:54
Сега трябва да се зададат въпроси и на г-жа Магдалена Коцакова #незнамкояси# - т.н. главна счетоводителка на болницата в Разлог. Откъде аджеба счетоводителка на болница с хиляди задължения, чийто мъж е обикновен служител в мвр и служба за охрана в съдебната власт, имат пари да построят и изплатят къща за хиляди, хиляди левове? Живеят в квартала на богатите, а са на просто обикновени заплати? Оттам ли идват парите, откъдето "ДР" Велев, пияния доктор си построи барбекю в разгара на пандемията и нов а ограда? Тях питайте...защото болницата в Разлог е бездънна яма за изтичане на пари. Кой получаваше Ковид добавките по 1000лв? Кой определяше хората? Много въпроси за г-жа Коцакова, която има палат, а с мъжа й не са на заплати от по 10 000 лв, нали?!???
До Бандско публикува:
06 Април 2022 | 08:49
До гроб бандско Бог да те учува Прости му боже тои не знае какво клопа
верно еееееееее публикува:
06 Април 2022 | 08:45
въпросите 5 и 6 казват всичко за жалост е така е на гергана и се е паднало да носи тоягите
Банцко публикува:
06 Април 2022 | 08:40
Щом на Костовата мъже и е полицай Костов я кажете Джипсовете в Банско колко вода плащат за дискотека - за кефето меана кравеферма и други
ай се публикува:
06 Април 2022 | 08:28
Ай се ако ПЪТПЪДЪКО, РОСЕН ДАМЯНОВ И ДИНЕ ЗАГОРЧИН СА МАЖЕ С ТОПЧИ ДА ИЗЛЕЗАТ И ДА КАЖАТ КОЙ ЗА КАКВО ОТГОВАРЕ ТАМ , скрили сте се под полатана на една служителка! ИЗЛЕЗТЕ КАТО МАЖЕ И КАЖЕТЕ ДАЛИ ВИЕ НОСИТЕ ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА
Община Разлог публикува:
06 Април 2022 | 08:19
На Ружена Кондева - Любен Татарски Краси Герчев Марияна Тренчева Гергана Костова Тета Мара Радко Тумбев Иван Гюров Венци Гърменов Митко Крънчев Дуди Фарфаров и сите боклуци около них требва да и направят ХРАМ ПАМЕТНИК в центъра на Разлог за това че 20 години никой не осъди и вкара в затвора само от родното село на Гергана КостовА Горно Драглище тия БОКЛУЦи са открали 5 000 000 000
otgovori na vapros nomer 6 публикува:
06 Април 2022 | 08:17
za vapros nomer 6 moje da kaje toq budala capata patpadako e prodaval belinata v florimont v bansko i posle kato ne se dezinfekcira vikame v razlog ima rastroistvo imalo virus e viruso e kravbata na dezinfektanti a koi he kam hloratornata emi vuichoto na kostova e za tava trebe da se vnimavaaaaaaaaaaa kostovaaaaaaaaaa problemmmmmmmmmmmm
вмро публикува:
06 Април 2022 | 08:07
Костова един съвет ти давам познавамте ти си свестен човек познавам и гошо уникален полицай но костова ти беше използвана от хунтата дето направиха милиони а ти и още 5-6 човека ще оставите само едно големо петно във вашата история напусни тази мафия и си иди при леля дешка и не им обръщай внимание и се моли да не ти спретнат некое дело че неможе да се оправиш после
Веика публикува:
06 Април 2022 | 08:06
Прости ми банскалио ми нема началници сички пръде в едно гърне Росица Димитрова и Гергана Костова само циганската маала в Разлог има за 200 000 задължения и това е от 2-3 години селата на Дпс са без водомери и плащат некакви си 20 лева такса затова сички Гербаджии вън
Добърско публикува:
06 Април 2022 | 08:02
Съд и затвор за нея и мъжа и полицая. Плюс всички герберски подлоги крали през последните години от общината...
банско публикува:
06 Април 2022 | 07:57
па я да питам тази Гергана няма ли си началници та "разбудилите се граждани"-простаци като пламен и марковияте да я питат какво се случва и ако има грешки да я уволнят или не им стиска, защото няма за какво да се хванат- събираемост идеална има вик разлог, това че подчинените и роптаят значи че си върши работата- кара ги да работят, което за бай ганьо е под достойнството му. Никой не пита дуревата пинтия и дамяновия отдека са тия задължения, ама нема кее измиха си ръцете- от преди 2008 година са и се влачаа оти в бума на строителството от 2006-2009 се расипаа от подкупи за бързо включване по банско на хотелите, ама се забиваа нож в гръбо- оти ле знаете драги ми че всичко се знае кой дава информация, кой пише, кой и дека седи по нощите да измислова компромати- де бе пишете се мъжкаре- застанете право куме та в очи и питайте, що се криете зад тоа помияр от пиринско и той е пътник още 2-3 дела срещу него и че се затрие, нече може да си плати на людето за сичката мръсотия що фърле
Цапата публикува:
06 Април 2022 | 07:56
Георге приятелю таа твойта невеста те разсипа дръж се не мой кат Росен
Банско е ГЕРБ! публикува:
06 Април 2022 | 07:54
Приятели на ГЕРБ!Да не се поддаваме на провокации! Да покажем на врага че НИЕ СМЕ ЕДИННИ! ГЕРБ Е СИЛА! ГЕРБ Е ПОБЕДА! ГЕРБ ЩЕ СМАЧКА ВРАГА! НИЕ СМЕ ПО СИЛНИ ОТ ВСЯКОГА! Под ръководството на нашия лидер в Банско господин Мацурев ГЕРБ БАНСКО доказа, че играе решаваща роля в Благоевградско!
славе е предател публикува:
06 Април 2022 | 07:50
тава прешелковото е глупак с документ одил е на годлево при новия началник да клевети колегите та железо та белина е нема такава гнас е така го научи дине катев едно време абе мръша долна така расипа и стрчевата у малата и с колата си одише дека си иска е са нема предателите и доносниците никой ги неще
Кацуновия публикува:
06 Април 2022 | 07:48
Геро кажи ке прати на подчинения ти Евгени Коцаков жена му Лиляна да измие прозорците на кащата на Герчевия за едно миене наприхте щерка му пиарка в общината вижте се каква ИЗМЕТ сте гербаджиите
Пламенчо публикува:
06 Април 2022 | 07:43
Проста проста ама Цецо крадецо и по сетне Джюровия кмет поминаа изчешаа си крастата пуст мерак
Цапата публикува:
06 Април 2022 | 07:40
Тая Костовата кее проста като ЛЕЩА дваж повече е Нагла тое джип от 80 000 че и излезе през носо на нея и мъже и тия си мислеха Цецо Цветанов и Герб че векуват
срам и позор публикува:
06 Април 2022 | 07:36
по въпрос номер 3 . 9 . 10 спокойно може да и повдигнат обвинение за герб жени в разлог може многоооооо да се каже а последно време са на мода кат почнеш от малечка дешка та кметицата на годлево та пияните щерки та на баба нара копанарка родата чистачката на залата милата спечелила проект срам забравиха се така и по комунизмо не е било .
Пъдпъдъко публикува:
06 Април 2022 | 07:36
Прокуратура Мвр Благоевград да почнат проверка на ВиК Разлог да не чакат Бойко Рашков да ги нарита
kostovaeto edno prestaplenie myjati moje da go публикува:
06 Април 2022 | 07:26
kostova kogato hvanehte nqkogo narushitel da polzva voda nezakonno mu pisahte protokol za nekolko hilqdi leva i posle zapochvashe reketa obadise na kopanarova obadise na dimitrova v blagoevgrad i pravite komisiq i ako ste mu pisali 3 ili 4 hilqdi posle stava 400 leva e kak taka stava e tova e prepostavka za iznudvane i zatova trebe da se signalizira prokuraturata i za tova otgovarqte vie kostova. kak taka stava globata tolko malka edni komentirat che se e vzimalo komision drugi vikat predizborni pritiskanq kostova videli sa kak te vkaraha v kapan a sa pak vzimai znameto na gerb i obikalqi kato ludo.
Вейка публикува:
06 Април 2022 | 07:16
Салвадоре- Славчо. Секо начало има и край имаш стойка Дешка че те земе пиколо в Драглище и че сте само умни и красиви Таман Мая че си почине от тебе
Салвадор Дали публикува:
06 Април 2022 | 06:56
Давайте,давайте не е достатъчно.Да видим още какви глупости може да ви родят умовете.Пък дано се осетите вече-,,Тежко брате се живее,между глупци неразбрани.Душата ми в огън тлее,сърцето ми в люти рани"
Хотел в Бане публикува:
06 Април 2022 | 01:49
Не се притеснявайте за Гането. Има визия, така че ще я вземем веднага за рецепционистка в Банско. Условието е да знае минимум два чужди езика. Ако не знае ще я вземем за камериерка. Не се притеснявайте за нея.
Гешев публикува:
06 Април 2022 | 01:09
Какъв съд, каква прокуратура за Гербчев или Баба ти Мара вещица, докато съм аз на власт ми е поставена едничката задача да прикривам до колкото мога далаверите. Никой не ме иска, но аз съм от ГЕРБ и отдавна съм забравил како е достойнство. Докато не се озова при бай-ставри, където ми е мястото, може да си пишете колкото искате... кучето си лае кервана си върви ;) Лека нощ!
До петрова публикува:
06 Април 2022 | 00:49
Не се е излязло, на хората им писна от калинки на всички държавни служби. Вик. Мвр. Енерго. Горско и тн... А това че е поставено лице и е без акъл не я оправдава! Да е имала акъл.! Друг е въпроса че на Тях им трябват такива без акъл що то ако има......
Мария Петрова публикува:
05 Април 2022 | 23:48
Господи, колко злоба и простотия се изля по адрес на това момиче. Може ли такова нещо? Замислете се: тя е просто поредната пионка на онази нещастна злобарка и политическа подлога Мара Копанарова (която цял живот беше комунистка, след това СДС-арка, НДСВ, а сега върша герберка) и крадльото Герчев, но за съжаление хубавите ябълки, прасетата ги ядат и затова сега потърпевша е тя. Със сигурност незаконните неща, които е правила, не ги е правила на собствена глава, а по заповед на някой и това са Мара Копанарова и Герчев. Съд за Мара Копанарова и Герчев.
Ангелкова публикува:
05 Април 2022 | 23:37
На таа гербаджийска подлога, освен пицикурчите на простата ѝ мачя в газо, за друго нищо не станува!
гражданин на Разлог публикува:
05 Април 2022 | 23:33
В статията е забравено и още нещо да се напише: ВЯРНО ЛИ Е, ЧЕ ГЕРГАНА КОСТОВА Е ЗАПОЗНАТА С ПРОБЛЕМА ЗА НАТРАВЯНЕТО НА ПИТАЙНАТА ВОДА ОТ ХИМИЯТА, С КОЯТО СЕ ПРЪСКА ГОЛФ-ИГРИЩЕТО И ПОРАДИ ТАЗИ ПРИЧИНА В РАЗЛОГ ВСЯКА ГОДИНА ХОРАТА СТРАДАТ ПО ВРЕМЕ НА ПРОЛЕТТА И ЛЯТОТО ОТ НАТРАВЯНИЯ С ПОВРЪЩАНЕ, САЛМОНЕЛА И ДРУГИ СТОМАШНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ??? Съд и затвор за Гергана Костова!!!
Zhr публикува:
05 Април 2022 | 23:18
A kolko pilicai ot Bansko kradat ot vek I ot energoto, zashto ne napraviat proverka
Гешев публикува:
05 Април 2022 | 22:38
Тука че излезат умишлено несъбрани не 600 000 а над 1 000 000 във ВиК Разлог са общините Банско Белица Якоруда тава що милет е Якорудските села сички са БЕЗ Водомери
Пламенчо публикува:
05 Април 2022 | 22:34
Ей тоя Салвадорето верно е бил Цапата се че прави Възраждане
Салвадор Дали публикува:
05 Април 2022 | 22:26
До инкасатор и другите лайна-боклуци сте вие Пламен Хаджиев и Марковия и другите подлагаре Дека се криете зад разни имена,никой не ви дума за цигането,ама пуста злоба,дано си прехапете гнусните езици дано,дрисльовци продажни-ние сме из таз,която е на власт
Банцко публикува:
05 Април 2022 | 22:25
Ох мамицата им мръсна ние че плащаме по 2.20лв вода а тия мръсници че зимат бонуси за изборите
Васка Бележкова публикува:
05 Април 2022 | 22:23
Гери горе главата ако се обърне каруцата вземам теб и скъпия ти Георги при мен на работа
Срам публикува:
05 Април 2022 | 22:20
гергана кажи по колко пари давахте допълнително стимулиране на работниците преди избори кажи де е са кажи нали ти и роска правехте схемите
Инкасатор- До Салвадор Дали публикува:
05 Април 2022 | 22:10
Абе НЕЩАСТНИК ти знаеш ле че сумати цигане имат сметки от две три та и пет хиляди левове и сичко им е опростено бе ИДИОТ заради ебаневи кметски избори БОКЛУК мръсен
До Салвадоре публикува:
05 Април 2022 | 22:09
Цапата е най големият крадец и точно той пише коментарите и защитава крадците
До Салвадор Дали публикува:
05 Април 2022 | 22:05
Ти си лайно и долна мишка мама ти да еба да не събере 600 000 и простлюдието да плаща по ДВА лева вода а в Кресна 1.20? Боклук долен герберски
Салвадор Дали публикува:
05 Април 2022 | 22:00
Всички Дека коментирате сте долни мишки, подлизурковци и гъзоблизци.Ако Гергана Костова е виновна че си понесе последствията.Не знам оти мешате хората,дека с честен труд си изкроваа лебо.Не знам дали зависи дали си гледаш работата от тава ,на коя политическа партия симпатизираш.Че се пукнете от злоба и завист-кой че уволна и кой че назнча не е ваша работа или проблемо е че не работите вие там.Нема и да работите долни гнасни лайна
Аянски публикува:
05 Април 2022 | 21:55
Затава ле разложчите котрабанджии с Цапата отпред с шарения му бус зариа Банско с крадени буковици
за прокурор публикува:
05 Април 2022 | 21:54
Гергана Костова е допуснала за последните неколко години над 600 000 лева задължения на хора и фирми собственици на различни заведения и цехове като уловката е че не е пускала уведомителни писма или мейли по реда за длъжниците с цел задълженията да са с изтекла давност да минат три години и край няма плащане ама сега при одит ревизия излиза всичко и кои са хората става интересно всички близки до Герчев Копанарова Радко Тумбев и Гюров
Банскалия публикува:
05 Април 2022 | 21:52
Тое Кандев го знам само от Струмата и Бриндо ама ако пийнем по едно Банско кааве в Джипсовото кафене че му се изправи космето
Сега Мара публикува:
05 Април 2022 | 21:46
Тето Маро, тето Маро, какви ги си наврътела около тебе, се крадци барабар с тебе.А па младежкото Герб...дрога, пиене....
Гергана е добър човек публикува:
05 Април 2022 | 21:38
Гергана е добър човек на който е могла е помагала. На въпросите се знае предварително че има отговори и аз зная че ако има някакви нередности са благодарение на нейните началници и партийната структура защото всеки знае че като ти нареди тета мара копанарова требе да изпълняваш. За съжаление всичко излиза на яве и най добре Гергана да напуснеза иначе за всеки заловен дето краде вода ще и бъде преписано на нея а тя не го заслужава това унижение.
Добърско публикува:
05 Април 2022 | 21:34
Лее ле откога се е закрало в тое род като почнеш от горския Дешка Веика Мвр ебати и морето не е джьол
Лазар публикува:
05 Април 2022 | 21:29
Защото снимаше с телефона сички що стачкуваха срещу Герб и караше целото Веика да гласува за Гроб а на колегата и Джената жена му одеше да мие прозорците на Герчев това е ПАДЕНИЕ
ВИК публикува:
05 Април 2022 | 21:27
МВР Благоевград да провери Гербаджиите в Разлог и Банско почти всички са с Байпаси и плащат стотинчи вода
Защо публикува:
05 Април 2022 | 21:27
Че ЗАЩО ГЕРГАНА ДА Е ВИНОВНА! какво е направила! ВСИЧКИ ЗНАЕМ ЧЕ Е НА ПОЛИТИЧЕСКА ОСНОВА! Очепадихте убавото момече
МВР публикува:
05 Април 2022 | 21:26
Цапата е най големият мишок,ама се прави на хитрец.Цапата скоро ще изчезне от ВиК
До Гергана Костова публикува:
05 Април 2022 | 21:24
Колко ти и мъже ти сте свестни люде та искаш и Брендо да е свестен целото Вейка пропискахме та и мръша като Цапата хрантутите я тия от ебаневото МВР да кажат кой е Цапата
гергано гергано изложи се заради мафията публикува:
05 Април 2022 | 21:19
секо начало има край гергано гергано е са си направи равносметка каква ти е ползата от герберите гергано колко години гергано им беше маша колко години гергано им слугуваш чрез вейкато та то я да не плаща та тоя да него глобяваме та тоя е човек на копанарова та на герчев та на джуров та на динко загорчин та на мацурев та колко години гергано им гласува в съвето е гергано секо начало си има край гергано и ти се изложи пред целата околия язък че джуровия токо ного рекламираше гергано баба дешка ти се изложи гергано заради мафията а сега гергано като ти спретнат едно дело гергано да запомниш герб гергано поздрави на краси герчев
Ххххххаааа публикува:
05 Април 2022 | 21:18
Ama to new samo vik a mvr... Koga
Горно Драглище публикува:
05 Април 2022 | 21:17
Е има ле държава таа лигла с мъжо и полицае от Банско отдека изръсиа 80 000 лева за джип крава да и сере тия пари бая са
::::::: публикува:
05 Април 2022 | 21:15
До началника на РП-ВиК Разлог,г-н Катранджиев моли ви проверете един по един вашите служители които са се закачили незаконно към ВиК мрежата и не плащат пускната пара за вода.Всичките са от свитата на ГЕРБ начело с Гергана Костова,Пътпадъко и Славето Прешелков тъй нареченият Цапата сички са навързани като свински черва ама всички
Щуравия публикува:
05 Април 2022 | 21:13
Са че маа боб с наденица
Нидобърцко публикува:
05 Април 2022 | 21:12
Та целата Костова рода само тава разправа и сепа хората че Бойко Тиквата се враща и Гергана става шеф на ВиК Разлог
Веика публикува:
05 Април 2022 | 21:09
Абе щом Цапата и Пъдпъдъко и са верните люде да те и Гергана Костова
lazar публикува:
05 Април 2022 | 21:08
gergana kostova da si pokaje denonoshnite saobshteniq s rosica dimitrova kak da pravat neshtata kak sa se vrashtame na vlast koga be gerb che se vrane nikoga zatvor za mafiqta. gergana kostova stava klient na prokuraturata celata promishlena zona ot pojarnata nagore ne plashta voda i to samo gerberi.
Шачиния публикува:
05 Април 2022 | 21:07
Еее Геро с Джюре ака маате чюфтета от Жоро Годлевецо без пари е убаво се на ЛЕЩА и Суи чушчи
Циганин публикува:
05 Април 2022 | 21:04
Еее Гери Гери секо начало има и край па ка ни снимаше с телефоне оти стачкуваме против Гроб та мажо ти после да ни се кара така е Геро целото Герб одеше в Дешка се там управителка
падение публикува:
05 Април 2022 | 21:02
костова това бе краят на твоята политическа сцена това е провал за теб и всички твои назначения ако само частица от въпросите са истина;
Каназирчето публикува:
05 Април 2022 | 20:59
Таа Костовата пръдла и на един голем цех на общинска съветничка в Разлог с Пъдпъдоко са сложили бая ми ти байпас
алоооооооооо 112 публикува:
05 Април 2022 | 20:57
алоооооооооо 112 искам да дам сигнал за незаконите байпаси в Разлог и Банско! алоооооооооо 112 искам да дам сигнал пътпъдъко за белината във хотело на Паскал в Банско!
Гергана Костова публикува:
05 Април 2022 | 20:57
Бриндо, наистина мислех че си сериозен мъж, както ми каза лично ти! Не очаквах от теб това! Мъжкарите се държат достойно!
Кацуне публикува:
05 Април 2022 | 20:53
Каназирче прав си железото е бело гайле ама байпасите и криенето на меани и гербаджии да не плащат е големо гайле
Фифи публикува:
05 Април 2022 | 20:51
Абе Цапа ти затава ле продаваш крадени дръва в Банцко заради мажо и ле
асен каназирев публикува:
05 Април 2022 | 20:48
верно е че железото го сабира багеристо тава си е истина ама гергана нема нищо общо но знае за неплащачите нали е ученичка на росица от джумаята задно одиха на концертите на разведения веско маринов па и на гости
До уж Изпатил публикува:
05 Април 2022 | 20:44
Ми не чети от тая кучка във Вик Разлог ни се зави свет питай колко вода плаща мачя и в Драглище мръшо ниедна с Пъдпъдъко ще байпаси наприя на гербаджиите в района МРЪШИ
syd i zatvor za bezhaberie veika e dyrjavno публикува:
05 Април 2022 | 20:43
na stoicheviq na fermata ima baipas ako ne vervate vravim utre i avtomivkite cehovete hotelite ka]ite za gosti da zapochva kontrolniq blok i signal v prokuraturata sreshtu kostova za bezhaberie i izmama tq e prqk rakovoditel i inkaso a za sybiraemosta na parite malechka deshka e za zatvoro koga i kak i po kakov nachin e informirala dlyjnicite e po nikakov e tova e e veche za prokuraturata i syd i e vreme da se zapochne ot nekyde!
Ха ха ха публикува:
05 Април 2022 | 20:42
Та те с инкасаторите са заедно то не е само тя
Падпадако публикува:
05 Април 2022 | 20:41
Кви полицай са тва последни модели бмвета.аудита.мерцедеси
…. публикува:
05 Април 2022 | 20:40
А бе вие от пиринско май си немате сериозна работа? Боже, опази България от такива смехотворни “топ преси” хахахаха
Джената публикува:
05 Април 2022 | 20:40
Маанете я Дешка тия години ни напука жъчката с тоя Герб ле бе лизни мазни с Цецо крадецо
Нерезо публикува:
05 Април 2022 | 20:39
И Лиляна в Симитли остава незаконните отклонения на Гербаджийте, ама това си е нормално. Миков нека дреме още.
Изпатил публикува:
05 Април 2022 | 20:38
Леле ма глупости, изтрепахте рибата вече от малоумни писания, то бива бива ама това вече е прекалено, дано някой ден долен драскачо ти се върне всичко, което причиняваш на хората за пари! Не те е срам! Лъжец мръсен, за пари си готов и майка си да продадеш! Мръсник! Ако съм като Гергана Костова ще те съсипя в съда!
Цапата публикува:
05 Април 2022 | 20:37
Малечка Дешка за Сливен Нидобрищенино за Бобов дол
Инка публикува:
05 Април 2022 | 20:37
Сите полицай в Банцко имаа по 4-5 коли, без винетки без застраховки без данъци. Ама нема кой да им направи проверка..... Те са недосегаеми.
Пъдпъдъко публикува:
05 Април 2022 | 20:35
Фного работи продаваме по Банско и фного байпаси наприхме и пари зехме ама Гери вика Джьоре е там нема ядове
Инкасатор публикува:
05 Април 2022 | 20:32
Всичко е верно даже е малко а има и полицейски ЧАДЪР
Мане публикува:
05 Април 2022 | 20:31
Е мажои ле е в Банцко полицай,
цапата публикува:
05 Април 2022 | 20:31
мито манзу пъдпъдъко продава белината на флоримонт е тава сме ние от герб и вейка разлог сила сме и неможе нищо да ни каже знаем сичко ще става и далаверите заедно ги правим а га копа баджеро аааааааа айде да не .............. Загорчиния ако продума малечка дешка е за сливенския зандан.
Бениния публикува:
05 Април 2022 | 20:24
Какво нещо е късмета да преспиш с Цецо Крадецо и да си оправиш живота
До Бойко Рашковж публикува:
05 Април 2022 | 20:16
Вярно ли е че Георги Кандев , Страхил Антълавичев и Пепи Змията толерират съпруга и Георги Костов
Банско публикува:
05 Април 2022 | 20:13
Аферим Бриндо

Добавете Вашия коментар

TOP