Pirinsko.com пита Андрей Новаков, защото Борисов трябва да знае!

13 Септември 2023 | 07:25
33 коментара
Общество
Благоевград
Pirinsko.com пита Андрей Новаков, защото Борисов трябва да знае!
Медия Pirinsko.com пита Българския евродепутат и областен координатор на ГЕРБ-Благоевград Андрей Новаков, защото лидера Бойко Борисов трябва да знае! 

1. Знае ли Бойко Борисов, че активът на ГЕРБ в Благоевград НЕ подкрепя кандидата от инициативен комитет Илко Стоянов за кмет на Благоевград?

2. Знае ли Бойко Борисов, че активът на ГЕРБ настоява за партиен кандидат за кмет на Благоевград?

3. Знае ли Бойко Борисов, че служители на община Благоевград и техните роднини са участвали в социология, която е манипулирана в полза на Илко Стоянов, за да бъде заблудена ИК на ГЕРБ? Към днешна дата екипът, който е участвал в проучването не си е получил финансовото възнаграждане, а Андрей Новаков показва именно това проучване?

4. Знаели Бойко Борисов, че кметът Илко Стоянов е предлагал по хиляда лева на общински съветници за гласуване в ОбС-Благоевград?

5. Знае ли Бойко Борисов, че кметът Илко Стоянов е похарчил за други дейности част от отпуснатите от министерски съвет на кабинета Борисов парични средства близо - 4,5 млн. лева за срутището на пътя за парк Бачиново, край сградата на ЮЗДП-Благоевград, като вече втора година не са започнали строителните дейности на обекта?

6. Знае ли Бойко Борисов, че кметът Илко Стоянов спря процедурата за изграждане на три детски градини и раширение на сградата на Седмо училище в Благоевград, като сумата близо 7.5 млн. лв бе отпусната от МОН.

7. Знае ли Бойко Борисов, че кметът Илко Стоянов спря процедура на проектирана и оценена от екипа Томов за 2.4 млн. лева улица Промишлена, която вече е с нова оценка 7 млн. лева и втора година неможе да започне изграждането.

8. Знае ли Бойко Борисов, че кметът Илко Стоянов възнамеряваше да изтегли кредит от 29 млн. лева за изграждане на Аквапарк и парк Бачиново, като за инвестиционното намерение не представи на благоевградската общественост проект, а само картинки, което предизвика недоволство сред жителите на областния град, които излязоха пред сградата на общината с викове оставка?

 9. Знае ли Бойко Борисов, че общински съвет, като отхвърли искането на кмета Илко Стоянов да изтегли 29 млн. лева, той изфабрикува подписка от 11 съветника, за да гласуват извънредна точка други 18 млн. лева за изграждане на Аквапарк и парк Бачиново.

10. Знае ли Бойко Борисов, че кметът Илко Стоянов предложи на общински съвет да се вдигне такса битови отпадаци, което предизвика недоволство сред благоевградчани и благодарение на Областния управител Валери Сарандев, съда отмени решението на ОбС-Благоевград?

11.Знае ли Бойко Борисов, че в област Благоевград има 14 общини, и Илко Стоянов е единствения кмет от областта, който през медиите публично недоволства и обвинява тримата областни управители Валери Сарандев, Николай Шушков и Стоян Христов в тенденциозност спрямо община Благоевград. 

12. Знае ли Бойко Борисов, че кметът Илко Стоянов направи предложение в национален ефир, да се закрие областна администрация Благоевград, което е прецедент в историята на 21 век.

13. Знае ли Бойко Борисов, че полицията залови служители на кметът Илко Стоянов, които извозват упоени и умрели кучета в съседни община от Югозападна България? 

14. Знае ли Бойко Борисов, че кмета Илко Стоянов е пуснал лично писмо до съд в което пише, че басейна в Благоевград е опасен за здравето на децата а в същото време присъства и открива турнир по плуване в закрития басейн?

15. Знае ли Бойко Борисов, че община Благоевград загуби дело във Върховен Административен Съд заради не присъствието на адвокат от страна на общината, за което Илко Стоянов носи отговорност за задължение от 2,5 млн. лева и общината е осъдена да плаща по 500 лева лихва на ден.

16. Знае ли Бойко Борисов, че кметът Илко Стоянов близо две години не пожела да закърпи дупките по уличната мрежа в Благоевград, въпреки многобройните медийни публикация. Подчертава ме, че от община Благоевград бяха пуснали презсъобщение, че дупките немогат да се изкърпят, защото не работят пещите на фирмите, които произвеждат асфалт. Нещо повече, в същото време през месец ноември на 2022 година на страницата на община Благоевград се публикува, че се асвалтира 0,5 км нов асфалт път 3 метра широк във вилната зона на местността Бодрост, където според източници там се намира вилата на един от зам.-кметовете на общината?

17.Знае ли Бойко Борисов, че Илко Стоянов като общински съветник и общественик през 2015 год и 2020 година чрез медийни изяви критикува екскмета Камбитов, като настоява да отпаднат таксите за децата в ДЮШ на Пирин. И сега питаме, защо сега като е кмет не спре таксите за децата, на които родители си плащат редовно данъците?

18. Знае ли Бойко Борисов, че звеното общински инспекторат, кметът Илко Стоянов ползва като лична охрана, като в града са известни Мутрите на Илко и трето районно? Там се държат на работа служители участват в побой над зам. директор на математическата гимназия в Благоевград, служител на съдебната охрана. Двама служители от инспектората, които участват в превозването в съседни общини на упоени и убити кучета по време на работен процес, за което най-вероятно е информиран и началника на общински инспекторат Бойко Начев.

19. Знае ли Бойко Борисов, че Илко Стоянов чрез вайбър група организира тролове, за да пишат активно коментари в социалните мрежи?

20. Знае ли Бойко Борисов, че Илко Стоянов чрез близки до него хора от наркотрафика в България и Европа са изнудвали общински съветник на търг за имот в Благоевград. 

21. Знаели Бойко Борисов, че през 2020-2021 година Илко Стоянов бе сред най-активните протестиращи пред парламента, като искаше оставката на кабинета Борисов и викаше "Мутри вън", за което има доказателства в социалната мрежа?

Благоевградчани търсят кмет, който не лъже, който си вдига телефона, който не пие всеки ден алкохол, като за последно, който не употребява наркотици, който не е злобен и отмъстителен.

Очаква се гореща политическа есен и най-вероятно ПП ГЕРБ няма да има кмет в Благоевград.

Добавени коментари

С..С публикува:
17 Септември 2023 | 20:33
Камбитов ще спечели
ГРЕБ публикува:
14 Септември 2023 | 13:53
Бойко бърка много и ГЕРБ СЕ РАЗПАДА БАВНО НО СЛАВНО!
тъпчовци публикува:
14 Септември 2023 | 11:02
Тия ГЕРБ Благоевград пак залагат на губещ кон. Грешен ход след грешен ход.
ГЕРБ публикува:
14 Септември 2023 | 09:37
Не остана член на ГЕРБ, който да одобрява работата на Новаков в областта. Новаков, отивай си с мир в Белово, иначе рискуваш членовете от областта с камъни да те изгонят.
запознат публикува:
14 Септември 2023 | 09:35
Савеклиева и Новаков окончателно затриха ГЕРБ в Благоевград. Не ви ли е срам, бе!
ДО ГЕРБ публикува:
14 Септември 2023 | 09:33
Значи, не сте си научили урока с Дончо. Е, сега ще ви се наложи да си го преповторите. Глупаци!
до Новаков публикува:
14 Септември 2023 | 09:32
И ти приключи. Ще го разбереш на изборите за ЕП. Цялата ти свита, заедно с Дана и Сашо сте аут.
Анаконда публикува:
14 Септември 2023 | 08:37
До всички дето плюват по фамилия Еринини - мили съграждани, тука плюете анонимно а на живо целувате ръка. Ръка която ви храни. Еринини до сега само са помагали лошо на никой не са направили драги. А за политика - че кой не се интересува от нея? Всички се интересуваме. Айде със здраве и малко по спокойно. Банско е на всички нас, за всеки има място. А ГЕРБ си имат кандидат.
мдааа публикува:
13 Септември 2023 | 22:44
Заради поредните си неадекватни решения, общинското ръководство обрича на трети пореден провал ГЕРБ на кметските избори в Благоевград. Този път ще е най-звучен и най-тежък, Илко няма да е дори в топ 3 на крайното класиране. За съжаление, тъпирите от ГЕРБ Благоевград ще доведат до това, че ще ерозира самото доверие в партията в областния град, после ходи гради отново доверие в доказали се некадърници и неможачи. Това трябва да знае Бойко, но и той си е виновен че вече толкова години оставя на местно ниво тези отдавна доказали се политически отрепки.
Слави публикува:
13 Септември 2023 | 21:07
Точно защото знае е Илко
Гражданин публикува:
13 Септември 2023 | 20:48
Много муцуни, които нямат никакъв шанс, барабар Томчо и Трошко… Хах как се напинят само! И Есента плюеше срещу БСП, но обикаля постове благодарение точно на тази партия. Едни и същи сте всички, за власт и пари и майките ще си предадете…
Pirinsko да пита Андрей Новаков публикува:
13 Септември 2023 | 20:06
23. Знае ли Бойко Борисов, подкрепяйки независимият Баненски за кмет на Банско всъщност кои подкрепя и знае ли, че сегашната оправа е харесвана само от 16% та застава зад нея? Знае ли, че подкрепения “независим” е силно зависим и до последните парламентарни избори бяха пасивни и не подкрепяха ГЕРБ даже напротив, част от тях работеха срещу ГЕРБ и Мацурев? Знае ли Бойко и областното ръководство, че освен разпадането на структурата в Благоевград е на път да се разпаднат и тези в Разлог и Банско ?
до Бриндо публикува:
13 Септември 2023 | 18:13
Евала за статията! По- смислено нещо скоро не бях чел
5445 публикува:
13 Септември 2023 | 17:52
Нека всеки родител,който е решил да гласува за Сдружението да се замисли,дали иска съдбата на неговото дете да е в ръцете на Иван Еринин-Гипса.От този човек да зависи кой ще е директор,учител,възпитател във всяко едно учебно заведение.
Запознат публикува:
13 Септември 2023 | 17:32
Кученцето ли те разхожда
Киро публикува:
13 Септември 2023 | 14:06
Бриндакис, сам ли си пишеш коментарите против Илко, Андрей и сие или си пуснал ма Илия да ти помага срещу свирчо
Пепо публикува:
13 Септември 2023 | 12:46
Приятели от ГЕРБ спрете с емоциите .Моля Ви разберете кой К.Габеров.Да дадем шанс на млад и образован съгражданин.
4444 публикува:
13 Септември 2023 | 12:24
До къде я докара ПП ГЕРБ.Хората,които едно време бяха в основата на създаването на местните структури,хората с професия и образование,тях вече ги няма,за сметка на мутрите и престъпниците.Това е новият актив на ПП ГЕРБ,а вие,ако искате гласувайте за тях.
Герб Грамада публикува:
13 Септември 2023 | 11:41
И на тези избори герб ще останат без кмет. Много жалко.
Банско публикува:
13 Септември 2023 | 11:35
Знае ли Бойко Борисов,че зад кандидатурата на Стойчо Баненски стои Кокаиновият крал - Иван Еринин?Това ли подкрепя ПП ГЕРБ - доказани престъпници?
Ванко+Венко=ВНЛ публикува:
13 Септември 2023 | 11:15
Бриндаки,спри да триеш коментари!Време е да събираш багажа от къщата,че багерите идват!
Боев публикува:
13 Септември 2023 | 10:57
Новаков какъв си мишок само.Направи милиони и сега много ти дреме какво ще стане с Благоевград.Ами всички вкупом свалихте гащичките пред ДПС.Това е истината и джумайлийте трябва да я знаят.Очаквайте онзи КАФЯВИЯ скоро да се появи с фес и изгони от общината и малкото останали благоевградчани.
Парашкев публикува:
13 Септември 2023 | 10:50
До къде я докарахме уважаеми съграждани!Тандема Борисов-Ревански ни налага един измислен,компроментиран и доказано некомпетентен индивид,пренебрегвайки негативните обществени настроения към него.И се чудя на тази местна организация на ГЕРБ-Благоевград,дето допуска да я третират като ефтина проститутка!Та нали вие тичате да ги правите господата Борисов,Новаков,Савеклиева и тем подобни,някакви началници,които после декларират пред сметната палата милиони.А вие тичащите си оставате с надежди и блянове до следващия път.Хайде отърсете се от заблудите и за пръв път покажете загриженост за бъдещето на Благоевград.
Илко публикува:
13 Септември 2023 | 10:13
Роси, муци, казах ли ти, че си много малка. Нямаш шанс стещу мен.
Инспектората публикува:
13 Септември 2023 | 10:09
Турихме ли ви к..а тъпи гербаджии. Нали се тупахте,че няма да издигнете Илко. Умреляци яжте му го на Илко, разбра се с Бойко и са гледате тъпо.Аре да не ви чувам вече цървули. Ще правите св..ки на Илко боклуци.
Кирчо публикува:
13 Септември 2023 | 09:43
Насо да почерпи.
Благоевград публикува:
13 Септември 2023 | 09:39
Байкушев ще е кмет. ГЕРБ е зад него.
Гербер публикува:
13 Септември 2023 | 09:29
Герб ще подкрепи Камбитов, той поне е от нашите. Никога циганина. Не случайно имаше толкова гласове против неговата кандидатура, което е прецеден в герб.
Хахах публикува:
13 Септември 2023 | 09:09
Айде пийте една студена вода с Росица и мирнете. И престанете да пишете от името на членовете на ГЕРБ.
Асен публикува:
13 Септември 2023 | 09:04
Яко неграмотно написано е всичко, грешка до грешка.... ама толкова си може този измислен сайт. И два нови офиса да отворите все тая. Илко ще е кмет
Герб Еленово публикува:
13 Септември 2023 | 07:57
Шушко - Камбитов балотаж.
До Дана и Андрешко публикува:
13 Септември 2023 | 07:45
Еее мухльовци, ни не сме овци!!! Ясно ви показахме на номинациите, че не искаме Кафявия. Няма да гласуваме за него и свитата му. И защо да го правим, за да си назначи неговите хора и да ни бие шута като на ИТН ли? Дано ти си срам за герб!!!!!
Гергана публикува:
13 Септември 2023 | 07:35
Илко ще повтори фиаското на Дончо. Герберите ше си гласуваме за Насо.

Добавете Вашия коментар

TOP