Пирин загуби в Разград

09 Октомври 2023 | 11:26
0 коментара
Спорт
Благоевград
Пирин загуби в Разград

Пирин допусна тежка загуба, при гостуватето си на Лудогорец Разград. След серията от четири мача без загуба, момчетата на треньора Иво Тренчев паднаха с 0:4.
Разградчани не срещнаха почти никакъв отпор, като наставникът Ивайло Петев беше направил няколко промени в състава си.

Още в шестата минута Клод Гонсалвеш подаде към Рик Джонатан, който центрира към Спас Делев и националът с глава даде аванс за разградчани. 

В следващите минути Лудогорец владееше повече топката и организира сериозен натиск срещу "орлетата". В 19-ата минута Гонсалвеш беше изнесен на носилка заради получена контузия, а две минути след това на негово място влезе Педро Нареси. 

След точно половин час игра вратарят на гостите Марио Кирев направи две спасявания в рамките на само няколко секунди. Първо отрази удар от дистанция на Аслак Фон Витри, а след това се изправи бързо, за да се намеси и при изстрел отблизо на Якуб Пьотровски. 

Три минути по-късно Симон Слуга се отличи с много добро спасяване, след като Аймен Суда отправи удар с глава към вратата на шампионите. 

В добавеното време на първата част Фон Витри получи топката от Рик Джонатан и реши да завърши атаката, но изпрати топката встрани от вратата на Пирин. 

Добавете Вашия коментар

TOP