Пирин Ултрас с призив към феновете за предстоящия мач с ЦСКА

21 Април 2023 | 14:43
5 коментара
Спорт
Благоевград
Пирин Ултрас с призив към феновете за предстоящия мач с ЦСКА
Призоваваме всички фенове на ПИРИН да бъдат на стадиона, както и най-верните привърженици да бъдат в сектора на агитката! Преди ден бе организирана среща с представители на полицията и с представители на Пирин Ултрас и на фенклуба на ЦСКА.

Постигнахме съгласие да се отпуснат повече билети за гостуващите привърженици с цел да постъпят повече приходи в касата на клуба.

Тъй като футболистите на ПИРИН не са взимали заплати от доста време, всички приходи от билети ще отидат директно към тях. Поставихме на дневен ред и въпроса пред ръководството за нов сектор или трибуна, която е НАЛОЖИТЕЛНА за да има следващи подобни мачове на нашия стадион.

Благодарим и на медиите, които този път отразиха нещо наистина важно! Получихме подкрепа по въпроса и от инспектор Ичев и му благодарим, за което!

Призоваваме всички фенове на ПИРИН и ЦСКА да бъдат на първо място БЪЛГАРИ, а след това фенове и нека мача премине без провокации и напрежение. Нека по-добрият и по сърцатият да победи! САМО ПИРИН!

Добавени коментари

съни публикува:
22 Април 2023 | 10:02
"Постигнахме съгласие да се отпуснат повече билети за гостуващите привърженици с цел да постъпят повече приходи в касата на клуба." Сега се надупете и намажете кафявата точка с вазелинче
Очилато публикува:
21 Април 2023 | 20:18
брато много си прав, но ето заради такива пишман ултраси-капути като капчин недъгавецо и ония ризов- прическата гейска, Пирин ще е на тоя хал и няма да има никакви условия за истинските фенове! Те самите реваха да не се дава повече места на феновете на цска, а сега в последния момент клекнаха тия подлоги педалски и дадоха билети. Ето затова никой няма да ходи на мач на пирин заради ония двама ПОМЯРИ Ега цесекарите им сгреят врато на тия ултраси па да ги видим колко са мъже ааа??? ;)
пак идиотщини публикува:
21 Април 2023 | 19:14
Абе глупаци, не разбирате ли че казвайки колкото се може повече чорбари да дойдат, отказвате благоевградчани да подкрепят Пирин. За нормалните хора (не ултраси) най-важното е безопастността, кой ще иска да се блъска в един сектор със стадо добичета от шопско и околията на Благоевград?? Да му се не види, толкова ли е трудно да се дадат 700 билета на гостуващата агитка, колкото е 10% от капацитета на стадиона, така както е по целия цивилизован свят. Вие тука каните софийските боклуци да идват колкото се може повече, за сметка на своите съграждани. Дебилна работа
очилатко публикува:
21 Април 2023 | 17:38
Ааа да не забравим и тодката шибаняки, тоя инвалид гърбав дишащ на системи хахаха мале мале устраси са се писали...
Дъбиците публикува:
21 Април 2023 | 17:29
Какви са тия олигофрени лелеле мале, чак ултрас са се писали, а бре недъгавци пияници наркомани на по един шамар живот ултрас са се писали тцтцтц... Капчин ли е ултрасо или ония с връзаната косичка ризов , хаххахахаа като ше ви запукат завратниците баш ултрасите ше си промените именето на КАПУТИТЕ ХАХАА

Добавете Вашия коментар

TOP